Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εύα Καϊλή: Ο Άδωνις της διόριζε το σόι και αυτή τον αποθέωνε (vid)

  Οι εξελίξεις με το σκάνδαλο Καϊλή έχουν γίνει οδηγός για την αποκρυπτογράφηση πολλών περίεργων γεγονότων της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας.

  Πολύς κόσμος είχε μείνει άφωνος όταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή αποθέωνε τις αποφάσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο τελευταίος διέλυε το Εθνικό Σύστημα Υγείας το 2013. Ένα έργο το οποίο έχει μείνει στην ιστορία ως τον κορυφαίο έργο του ΠΑΣΟΚ!

  Με αφορμή λοιπόν τις πρόσφατες εξελίξεις, ο ελληνικός λαός ενημερώθηκε ότι ο πατέρας της Καϊλή παρότι μηχανικός είχε διοριστεί στο ΔΣ μεγάλου νοσοκομείου επί Άδωνι Γεωργιάδη και πως ο γαμπρός της διορίστηκε στην Αναπτυξιακή Τράπεζα η οποία εποπτεύεται από τον Άδωνι Γεωργιάδη!

  Σε μία περίεργη σύμπτωση, ο υπουργός ανάπτυξης αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια για την προώθηση των συμφερόντων του Κατάρ στην Ελλάδα, στην υπόθεση του Ναυαγίου της Ζακύνθου.

  Σήμερα λοιπόν, μπορούμε να εξηγήσουμε με σαφήνεια της ανεξήγητες τότε δηλώσεις της Εύας Καϊλή υπέρ του Άδωνι Γεωργιάδη

  @sdpchannel #tv #kaili #adonisgeorgiadis #qatar #europeanparliament #belgium #pasok ♬ πρωτότυπος ήχος – sdpchannel
  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ