Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βόμβα: Το ξενοδοχείο ημιδιαμονής που βίαζαν τη 12χρονη φέρεται να ανήκει σε πρώην βουλευτή

  Σε πρώην βουλευτή, σύζυγο αρχηγού πολιτικού κόμματος που δεν υπάρχει πια, φέρεται να ανήκει το ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Ηλίας Μίχος έκλεινε κάποια από τα ραντεβού βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

  Την πληροφορία μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

  Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ, οι τρεις από τους δέκα συλληφθέντες, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, αλλά και τις αποκαλύψεις που είχε κάνει προ ημερών το Star για τις κρατήσεις.

  «Δεν υπάρχει επώνυμη καταγγελία για την υπόθεση της 12χρονης»
  Εν τω μεταξύ, στον Alpha μίλησε ο πατέρας του 39χρονου σεκιουριτά (ο οποίος συναντήθηκε με τη 12χρονη και σύμφωνα με την αστυνομία την κακοποίησε μία φορά) για τον γιο του, λέγοντας πως είναι αθώος και πως κάλεσε στο τμήμα ανηλίκων τον Ιούλιο και μίλησε μαζί τους για 9 λεπτά, ενώ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου αποκάλυψε ότι στο τμήμα ανηλίκων δεν υπάρχει επώνυμη καταγγελία για την υπόθεση της 12χρονης.

  Η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε στο σημείο που συναντήθηκε για πρώτη φορά ο σεκιουριτάς με τη 12χρονη. Το ερώτημα είναι, αν οι κάμερες κατέγραψαν την συνάντηση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ