Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Γιατί ο Άδωνις δεν θα εκλεγεί βουλευτής στις επόμενες εκλογές – Όλη η αλήθεια για το πολιτικό του τέλος

  Του Δημήτρη Μπεκιάρη

  Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις πληροφορίες που μετέδωσε το PERIODISTA.GR αναφορικά με δημοσκοπήσεις που δείχνουν την κατάρρευση των ποσοστών του, ως υποψηφιότητας της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές. Βέβαια παραμένει να απαντηθεί το ερώτημα αν τελικά θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές καθώς κανένας δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα σκάνδαλα της Υγείας, στα οποία εμπλέκεται.

  Είναι τέτοιος ο πανικός του, που έχει κινητοποιήσει εναντίον του PERIODISTA.GR ολόκληρο το διαδικτυακό υπόκοσμο που ελέγχει από την εποχή που ήταν στο ΛΑΟΣ. Είναι τέτοιος ο φόβος του, που πληροφορίες αναφέρουν πως ζητά βοήθεια αριστερά και δεξιά και καταφεύγει σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σε βάρος μας. Είναι τέτοια η ανοησία και η ανεπάρκειά του, αλλά και τέτοια η θρασυδειλία του, που μετέδωσε ψέματα πως δήθεν η μητέρα μου ήταν ιδιαιτέρα του Άκη Τσοχατζόπουλου και ενώ ήδη έχουμε απαντήσει (Διαβάστε ΕΔΩ), δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμη. Φυσικά αυτή η αθλιότητα δεν θα περάσει έτσι, το έχει καταλάβει, θα το δει και στην πράξη. Ότι και να κάνει το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

  Πάμε τώρα παρακάτω.

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης νομίζει πως δημιουργώντας θόρυβο θα λανσάρει επιτυχώς την πλαστή εικόνα πως έχει αποδοχή από μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Πως έχει αποδοχή από μεγάλο όγκο ψηφοφόρων της ΝΔ. Νομίζει πως η κοινωνία είναι ο στρατός των τρολς που δημιουργεί μαζικά η περιθωριακή παρέα του. Πιστεύει πως η κοινωνία είναι το ακροδεξιό περιθώριο που τον περιστοιχίζει. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

  Οι Νεοδημοκράτες δεν ξεχνούν τις ύβρεις του Άδωνι για τον Καραμανλή. Οι Κεντροδεξιοί έχουν καταλάβει πως ο Μητσοτάκης, εκτός από τα γραμμάτια που ξεπληρώνει για την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, έχει τοποθετήσει στη θέση του αντιπροέδρου τον ακροδεξιό τηλεβιβλιοπώλη ώστε να διαδραματίζει το ρόλο του κράχτη για τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους εν όψει εκλογών. Όμως, η εικόνα του Άδωνι είναι αποκρουστική για όποιον πιστεύει στη Δημοκρατία. Είναι γνωστοί οι εσωκομματικοί ψίθυροι πως αν βρεθεί ποτέ στην εξουσία η ΝΔ του Μητσοτάκη, ο τελευταίος θα τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές αφού θα έχει κάνει πρώτα τη δουλειά του και στη συνέχεια θα αξιοποιήσει πιο σοβαρά στελέχη.

  Οι Δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας δεν ξεχνούν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γνήσιο τέκνο της ακροδεξιάς, είχε σχέσεις με τον δικτάτορα Παττακό και ήταν αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, έκανε παρέα με νοσταλγούς του Χίτλερ, χουντικούς και βασιλόφρονες. Οι σοβαροί πολίτες δεν ξεχνούν πως επρόκειτο για έναν τηλεοπτικό κλόουν, ο οποίος ενώ προκαλούσε άφθονο γέλιο η ζωή τα έφερε έτσι ώστε κάποια ισχυρά συστήματα στο παρασκήνιο θεώρησαν πως θα μπορούσε να διαδραματίσει τον κατάλληλο ρόλο ως μαριονέτα τους. Εξάλλου ο Άδωνις δεν έχει ενδοιασμούς. Χθες έβριζε τον Σαμαρά, σήμερα τον γλύφει. Χθες έβριζε τον Μητσοτάκη, σήμερα τον γλύφει. Χθες έβριζε τον Καραμανλή, σήμερα τον γλύφει.

  Και κάτι ακόμη: Η κοινωνία έχει αηδιάσει παρακολουθώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί για μικροπολιτικούς σκοπούς την τραγωδία των πυρκαγιών.

  Προσέξτε, όμως.

  Ο Άδωνις εμπλέκεται στα σκάνδαλα της Υγείας (Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ). Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο πολιτικός του προϊστάμενος, δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ, θα τον είχε στείλει στο σπίτι του ώστε να μην αποτελεί βαρίδι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν το έκανε μέχρι σήμερα επειδή ξεπληρώνει γραμμάτια για την εκλογή του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και επειδή τον χρειάζεται για την προσέλκυση ακροδεξιών ψηφοφόρων. Ταυτόχρονα ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γίνει ο πιστός φίλος της Μαρέβας Μητσοτάκη την οποία γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στόχος του είναι να εξασφαλίσει κάτι για την επόμενη ημέρα, αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, διότι υποψιάζεται πως ο Μητσοτάκης ετοιμάζει την εκπαραθύρωσή του όταν δεν θα τον έχει ανάγκη.

  Εκτός αυτού, όμως, υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που συνδέουν τον ακροδεξιό τηλεβιβλιοπώλη με την σύζυγο του Μητσοτάκη, αλλά αυτά θα έρθουν στο φως προσεχώς.

  Η σύγχρονη πολιτική ιστορία της πατρίδας μας δείχνει πως ο λαός δεν συγχωρεί εκείνους που εμπλέκονται σε μεγάλα σκάνδαλα. Έτσι λοιπόν, αφού ο Μητσοτάκης δεν στέλνει στο σπίτι του τον Άδωνι Γεωργιάδη θα τον στείλει ο λαός. Για αυτόν ακριβώς το λόγο φωνάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει φασαρία, ενώ ακόμη δεν έχουν σβήσει οι καπνοί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, δειλός και έντρομος, τσιρίζει πετώντας λάσπη. Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψει κανείς πόσο τον έχει τρομάξει η κατάτμηση της εκλογικής του περιφέρειας.

  Θα αποκαλύψουμε και τούτο: Μεγαλοστελέχη φαρμακευτικών εταιρειών επευφημούσαν ως υπουργό Υγείας τον Άδωνι (θα τα μάθει όλα ο λαός το επόμενο χρονικό διάστημα) για την συνεργασία με αυτές την ίδια ώρα που είχε κατακλύσει την αγορά με γενόσημα και υποστήριζε πως ο καρκίνος είναι επείγουσα ασθένεια όταν βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει από το σκάνδαλο Novartis δείχνουν σήμερα πως οι φαρμακευτικές εταιρείες είχαν τους λόγους τους να αποθεώνουν τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ταυτόχρονα, διάφορα πουλάκια κελαηδούν για τον ρόλο του… φαρμακοποιού και τα ύποτα σούρτα φέρτα (Θα τα πεις εσύ Άδωνι στους ψηφοφόρους σου πριν… μετρηθείς στις εκλογές ή θα τα γράψουμε εμείς;) Εμείς, προς το παρόν, θα θέσουμε ευθέως το ερώτημα και περιμένουμε απάντηση: Άδωνι, είναι μόνο η Novartis;

  Επίσης λέγεται πως θα έρθουν πολλά στη φόρα από την εποχή που ήταν στο υπουργείο Ναυτιλίας. Τότε λέγεται πως σύναψε ειδικές σχέσεις με δομημένα συμφέροντα. Ακόμη και όσοι δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο του Άδωνι Γεωργιάδη, ενός ανθρώπου που γλεντά προκλητικά με εκδότες και εφοπλιστές και κάνει διακοπές σε πολυτελή σκάφη με μεγαλοδημοσιογράφους της διαπλοκής περιφρονώντας και εμπαίζοντας την κοινωνία, θα καταλάβουν για ποιον λόγο δεν πρέπει να στείλουν στη Βουλή τον Άδωνι Γεωργιάδη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ