Πουλήσαμε τους Ιστορικούς μας φίλους και δυνητικούς συμμάχους χάριν των Ναζί της Ουκρανίας και των Αμερικανών. Ντροπή δεν υπάρχει;

Του Ηλία Παπαναστασίου

Στο τελευταίο μας άρθρο και το οποίο αφορούσε τις Ιστορικές Συμμαχίες και Φιλίες της χώρας μας γράφαμε πως:

«Μετά τον θρυμματισμό των σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας τους τελευταίους 10 μήνες και την πλήρη απομόνωση της Ελλάδας από την Ρωσική πολιτική, φαίνεται πως η Ελληνική Κυβέρνηση μάλλον ακολουθεί τα ίδια χνάρια και στην πολιτική των Ελληνο/Σερβικών σχέσεων.

Είναι γνωστό πως εδώ και 24 περίπου χρόνια μετά τον βομβαρδισμό της Σερβίας από τους βάρβαρους Γότθους του ΝΑΤΟ και της λεγομένης «Δύσης», έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό λόμπι στα Μέσα Ενημέρωσης που κάτω από το κάλυμμα της Αμερικανοφιλίας – στην ουσία Αμερικανο/τσολιαδισμού– και της λεγόμενης «Δυτικοφιλίας» και «υπεράσπισης» (!) του πολυπαινεμένου «Ευρωπαϊκού Πολιτισμού» προσπαθεί μανιωδώς όχι μόνο να αποδομήσει και να εξαφανίσει κάθε ίχνος Ελληνο/Ρωσικής φιλίας και συμπάθειας αλλά και Ελληνο/Σερβικής παρόμοιας. «Πρωτοπόρα» σε αυτή την προσπάθεια είναι η Αμερικανονατοϊκή «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και η «Κεντροαριστερά» του ΚΙΝΑΛ μαζί με το «βαρύ κανόνι» του Νεο/φιλελευθέρου Κοσμοπολιτισμού που λέγεται Μητσοτακική Νέα Δημοκρατία.

Από κοντά ακολουθούν και τα αριστερίστικα απόβλητα της κάθε λογής «αντισυστημικής Αριστεράς» που μας βομβάρδιζε χρόνια ολόκληρα για το «έγκλημα» της Σρεμπρένιτσα, αποσιωπώντας ένοχα τα εγκλήματα των Αλβανών Ουτσεκάδων και την ανάπτυξη του πρώτου «κράτους Ηρωίνης», του Κοσόβου.

Προηγήθηκε η αποβολή της Συρίας από το ελληνικό έδαφος το 2012 με το κλείσιμο της Συριακής Πρεσβείας στην Αθήνα και της ελληνικής αντίστοιχα στη Δαμασκό. Φυσικά αναφερόμαστε στη Συρία του πατέρα Άσαντ που στην Ελληνο/Τουρκική κρίση του 1987 διαβεβαίωσε με γενναίο και αντρίκιο τρόπο τον Έλληνα Πρωθυπουργό τότε Ανδρέα Παπανδρέου πως τα Συριακά αεροδρόμια είναι διαθέσιμα για την ελληνική πολεμική αεροπορία ο δε Συριακός Στρατός στο πλευρό της Ελλάδας. (Ας μην αναφέρουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά της Ελλάδας απέναντι στο εξαιρετικά ανεπτυγμένο τεχνολογικά και πολιτιστικά Ιράν που μας προμήθευε πετρέλαιο με πίστωση, βοηθώντας την χώρα μας όταν μας εγκατέλειψαν οι «σύμμαχοι». Βλέπετε, δεν καταδέχονται να μιλήσουν για το Ιράν οι Ευρωλιγούρηδες νεόπλουτοι και οι Αμερικανόδουλοι «κατσαπλιάδες» της αρπαχτής και της πολιτικής του «Yes man !». Όλοι οι Ιθαγενείς το παθαίνουν αυτό όταν βλέπουν «χρυσά» καθρεφτάκια, οι Ρωμιοί ομοϊδεάτες τους θα εξαιρεθούν;)»

Τον άθλιο κατήφορο της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής «συμπληρώνει» η ταύτιση σε ψυχοπαθολογικό βαθμό της χώρας μας με τα κελεύσματα της Αμερικανικής πολιτικής και των ΝΑΤΟϊκων συμμάχων των ΗΠΑ όπου η Αμερικανόδουλη Ελλάδα ταυτίστηκε σε απόλυτο βαθμό με τις Αμερικάνικες αντι/ρωσικές ψυχώσεις. Αναφέραμε ενδεικτικά στο ίδιο άρθρο για τα νέα «κατορθώματα» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Το 2022 είχαμε νεότερη εξέλιξη της δυτικόπληκτης αντι/ρωσικής υστερίας με την αποστολή όπλων εκ μέρους της Ελλάδας στην Ουκρανία των Ναζιστών του σώματος Αζόφ και του διεθνούς κλόουν που ονομάζεται Ζελένσκυ, ακολούθησε η αντι/ρωσική φρενίτιδα του Κ. Μητσοτάκη εναντίον της Ρωσίας κραυγάζοντας όπου βρισκόταν και όπου προσκαλούνταν πως «Είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία!». Φυσικά είχαμε και το κατάπτυστο σόου του Μητσοτάκη στην Βουλή των ΗΠΑ όπου ταύτισε τους Ναζί του Τάγματος Αζόφ με τους Πολιορκημένους του Μεσολογγίου (!) και «κατοχύρωσε» την ταύτιση της χώρας μας με την Αμερικανική Πολιτική σε βαθμό Αμερικανοδουλείας και Αμερικανοτσολιαδισμού και μάλιστα σε πρωτοφανές ύψος.»

Σήμερα θα αναφερθούμε και σε άλλες χώρες και κρατικές οντότητες όπως η Κίνα, η Βόρεια Αφρική (κυρίως η Λιβύη), η Παλαιστινιακή Αρχή, οι Κούρδοι και η Αρμενία αλλά και χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως η Βενεζουέλα και η Βραζιλία.

Στη περίπτωση της Κίνας, άτυπα αλλά ουσιαστικά, «διπλωματικώς και υπογείως» η Ελλάδα συμμετείχε κυρίως μέσω των Μέσων Ενημέρωσης, στην έξαλλη αντι/κινεζική εκστρατεία που ξεκίνησε επί Προεδρίας Τραμπ με πρόσχημα την πανδημία του Κορονοϊού αλλά με κύριο στόχο την Κίνα σαν οικονομική και κρατική οντότητα. Εάν η Ρωσία αποτελεί τον υπ’ αριθμό 1 στρατιωτικό εχθρό της Αμερικής, η Κίνα αποτελεί τον υπ’ αριθμό 1 οικονομικό εχθρό. Κατηγορώντας την και στοχοποιώντας την – κυρίως ο Πομπέο, υπουργός εξωτερικών επί Προεδρίας Τραμπ- ως «κύρια υπεύθυνο» για τον Κορωνοϊό λόγω των εργαστήριων της Γιουχάν, η αντι/κινεζική εκστρατεία που συνεχίστηκε με ακόμη πιο έντονα παρανοϊκό και έξαλλο τρόπο από την Κυβέρνηση των Δημοκρατικών και το «ψυχωτικό γεράκι» που ονομαζόταν Νάνσυ Πελόζι, Προέδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων επί Προεδρίας Μπάιντεν, είχε σαν στόχο:

(α) Να στοχοποιήσει την Κίνα στα μάτια της Διεθνούς κοινής γνώμης ως (δήθεν) υπεύθυνη της πανδημίας Κορωνοϊού

(β) Να εκμηδενίσει οικονομικά την Κίνα, ακυρώνοντας συναλλαγές μαζί της και εγείροντας πιθανές αγωγές αποζημίωσης

(γ) Να ταυτίσει την Κίνα με «αυτοκρατορία του κακού» όπως παλαιότερα προσπάθησε να κάνει με την Σοβιετική Ένωση, καλλιεργώντας την παραδοσιακή ψυχολογία «κυνηγιού μαγισσών» των καθυστερημένων Προτεσταντών της Αμερικής

(δ) Κυρίως όμως είχε σαν στόχο να αποκρύψει τις ευθύνες της δόλιας και αρπακτικής οικογένειας Μπάιντεν που διατηρούσε σχέσεις – όπως και συνολικά η Αμερικανική Κυβέρνηση – με 26 εργαστήρια Βιολογικού Πολέμου στην Ουκρανία αλλά και στην Γιουχάν υπό την διεύθυνση των Αμερικανών. Πρωτοστατούσε ο γιος Μπάιντεν, Χάντερ, οπότε ρίχνοντας τους «ενοχοποιητικούς προβολείς» στην Κίνα «αποενοχοποιούνταν» οι Μπάιντεν, πατέρας και γιος.

Αντιθέτως η Κίνα, όχι μόνο κατάφερε να τα πάει πολύ καλά στην πανδημία του Κορωνοϊού σε έναν συνολικό πληθυσμό 1,5 δις ανθρώπων αλλά άντεξε από όλες τις πλευρές και κυρίως οικονομικά.

Οι Παλαιστίνιοι (επίσης παραδοσιακοί φίλοι της Ελλάδας) και η Παλαιστινιακή αρχή που βοηθήθηκαν απεριόριστα από την πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, έχουν ταυτιστεί πλέον με τους «τρομοκράτες», συμφωνώντας έτσι με την προπαγάνδα του Ισραήλ!

Η Ελλάδα, ανεπίσημα κυρίως και πρωτίστως σε επίπεδο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ταυτίστηκε με τις επιλογές των Αμερικανών, στοχοποιώντας με χυδαίο και συκοφαντικό τρόπο την Κίνα χωρίς να τηρήσει ούτε τα προσχήματα. Δεν έθιξε απλώς τις φιλικότατες σχέσεις με την Κίνα αλλά δεν σεβάστηκε ούτε πολιτιστικά τον παλαιότερο και ιστορικότερο πολιτισμό του πλανήτη μαζί με αυτόν της Αρχαίας Ελλάδας. Καμμιά σκέψη φυσικά για συνεργασία με την ήδη δεύτερη και σε δυο με τρία χρόνια, μεγαλύτερη οικονομική δύναμη του πλανήτη που είναι η Κίνα και – είναι δεδομένο – θα μας αποδειχτεί πολύ επωφελής η οικονομική συνεργασία μαζί της. Δυστυχώς, σημαντικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας επηρεάστηκαν από την αντι/κινεζική όπως και από την αντι/ρωσική υστερία. Ο Αμερικανοποιημένος Έλληνας έχει «τσιμπήσει» με ολάνοιχτο στόμα το δόλωμα της Αμερικανικής τηλεοπτικής υστερίας εναντίον των Κινέζων, με «ρεπορτάζ» για γεμάτα νοσοκομεία στη Κίνα, ανθρώπους που «επιτηρούνται» και άλλες ανοησίες! Λες και είναι τόσο απλό να κυβερνηθούν 1.500 εκατομμύρια άνθρωποι και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας ! Λες και μπορεί η Ελλάδα να μιλάει για «καλή διαχείριση» πανδημίας με 36.000 νεκρούς !

Οι Κούρδοι ταυτίστηκαν ανενδοίαστα με την προπαγάνδα του Ερντογάν περί «τρομοκρατικής δράσης» από την ελληνική κυβέρνηση, οι δε Αρμένιοι έχουν αφεθεί στην «μοίρα» τους κάτω από την διαρκή πίεση και στρατιωτική επέμβαση του αδελφού της Τουρκίας που λέγεται Αζερμπαϊτζάν, «απολαμβάνοντας» την πλήρη αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης. Περιττό να αναφέρουμε τις παραδοσιακά καλές σχέσεις Κούρδων και Αρμένιων με την Ελλάδα. Βλέπετε, η Αμερικανοκρατία «αλά ελληνικά» δεν συγχωράει άλλους συμμάχους πλην Αμερικής και των υποτακτικών της.

Η Λιβύη του Καντάφι, έχοντας εξαιρετικά καλές σχέσεις με την Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου – και όχι μόνο – συνεργαζόταν με Ελληνικές κατασκευαστικές Εταιρείες, κάνοντας τεράστια έργα στην έρημο Σαχάρα και απασχολώντας πολλές χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους και μηχανικούς. Η Ελλάδα, μαχαιρώνοντας πισώπλατα μια φιλικότατη χώρα συμμετείχε έμμεσα ή άμεσα στην ανατροπή του Καντάφι, έργο των Αμερικανών και της ψυχοπαθούς Χίλαρι Κλίντον αλλά και των Αγγλο/Γάλλων υποτακτικών τους!

Ερχόμενοι στην Λατινική Αμερική θυμόμαστε το γελοίο πιόνι και αχυράνθρωπο των Αμερικανών Γκουαϊντό της «αμερικανικής αντιπολίτευσης» στην Βενεζουέλα, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον Μητσοτάκη με πολλά χαμόγελα ήδη από τις πρώτες μέρες της Κυβέρνησής του, τορπιλίζοντας τις σχέσεις μας με μια πλούσια, πετρελαιοπαραγωγό χώρα και με ακμάζοντα ελληνισμό, όπως είναι η Βενεζουέλα! Η νόμιμη κυβέρνηση Μαδούρο δεν υπήρχε για τον Μητσοτάκη, πάρα μόνο το Λατινοαμερικανικό Αμερικανάκι που λέγεται Γκουαϊντό !

Αλλά και στην περίπτωση του άρτι πανηγυρικά εκλεγέντος Λούλα σαν προέδρου της Βραζιλίας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν δείχνει απλώς «μουδιασμένη» αλλά κρύα σαν τους πάγους της Γροιλανδίας! Κάθε κυβέρνηση αντι/αμερικανική και μάλιστα Λατινοαμερικανικής προέλευσης, θεωρείται «μιασματική» για την ψυχοπαθολογικά αμερικανόφιλη και γλοιωδώς αμερικανοτσολιάδικη κυβέρνηση Μητσοτάκη! Νιώθει «ταξική αλληλεγγύη» η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις κομπραδόρικες ολιγαρχίες και νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της Λατινικής Αμερικής. Άλλωστε και η Ελλάδα, από άποψη του Δείκτη Διαφθοράς είναι ισοδύναμη με αυτές τις χώρες και κερδίζει «επάξια» τον τίτλο της «Κολομβίας της Ευρώπης».

Εάν με όλα όσα προαναφέρθηκαν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη νιώθει «άνετα» και πιστεύει πως βρίσκεται στην «σωστή πλευρά της Ιστορίας», εάν δεν νιώθει άβολα που υποστηρίζει ανοικτά τον Ναζισμό στην Ευρώπη με πολιορκητικό κριό τα Ναζιστικά καθάρματα του Τάγματος Αζόφ, εάν πιστεύει πως «στα δύσκολα» θα την βοηθήσουν οι λεγόμενοι «Δυτικοί» δηλαδή οι Αμερικανοί, Αγγλο/Γάλλοι και Γερμανοί χαλώντας το χατίρι στην Τουρκία που υποστηρίζουν με όλα τα μέσα και εάν τέλος νομίζει πως «πετώντας στο καλάθι» των αχρήστων παραδοσιακούς φίλους και ιστορικούς συμμάχους, κάνει «διεθνή πολιτική», τότε δεν έχει απλώς «άγρια μεσάνυχτα» αλλά εγκληματική ευθύνη όχι μόνο για την Ηθική κατάντια της Εξωτερικής μας πολιτικής αλλά και για την πλήρη απομόνωση της χώρας σε μια «Αμερικανική γυάλα», όπου αμερικανικά ματογυάλια και αμερικανοτραφείς ελληνόφωνοι πολιτικοί θα είναι υπαίτιοι για όλες τις επερχόμενες καταστροφές.

Όσο για τον ελληνικό λαό, είναι πλέον καιρός να αναζητά έγκυρη ενημέρωση σε αντι/συστημικά Μέσα Ενημέρωσης και εφημερίδα, έντυπα και βιβλία. Καιρός να μάθει την γλώσσα του την οποία δεν γνωρίζει, να διαβάσει την Ιστορία της χώρας του για την οποία έχει «άγρια μεσάνυχτα» και καιρός να μάθει ποιοι πραγματικά τον βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές όπως η Επανάσταση του 1821. Εάν θέλει να είναι νοήμον ον, ενημερωμένο και καλλιεργημένο άτομο, «πολιτικό ζώο» κατά Αριστοτέλη και όχι περιφερόμενος ηλίθιος και κρεττινοποιημένος τηλεθεατής. Η Αμερικανοποίηση «εγκέφαλου και ψυχής» που ακολουθεί τις τελευταίες δεκαετίες, ισοδυναμεί με την αυτοακύρωσή του σαν έθνος. Να μην ξεχνά πως οι ιθαγενείς που προσπαθούν να «μοιάσουν στους αποικιοκράτες κυρίους τους», αποτυγχάνουν πάντα. Το προσπάθησαν και οι Αφρικανοί ιθαγενείς στις αποικίες των Βρεττανών χωρίς επιτυχία γιατί απλά τους περιφρονούσαν οι ίδιοι οι αποικιοκράτες. Όπως ακριβώς μας περιφρονούν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας, ακριβώς επειδή είμαστε υποτακτικοί, προβλέψιμοι και γλοιώδεις. Ας μην λησμονούμε πως στους Ρώσους χρωστάμε την Συνθήκη της Αδριανούπολης του 1829, μέσω της οποίας γίναμε σαν χώρα πλήρως ανεξάρτητοι από την Τουρκία ενώ αντίθετα οι Ουκρανοί Ναζί μας χρωστάνε για τα εγκλήματα των Γερμανών Ναζί ομοϊδεατών τους και που ανέρχονται σε πάνω από 700.000. Εάν δεν υπάρχει ήθος, χαρακτήρας και στοιχειώδης πατριωτική ηθική σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα, ας υπάρξει τουλάχιστον ντροπή. Αλήθεια, υπάρχει ντροπή ;

ΠΗΓΗresaltomag

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...