Η κανονικότητα του Μητσοτάκη: Σκάστε!

Ο μπαμπάς ανέκραξε κάποτε «δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε». Ο κανακάρης αποδείχτηκε της ίδιας σχολής. Του λέει, για παράδειγμα, η αντιπολίτευση να δώσει λογαριασμό για τη λίστα Πέτσα. Για την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, που εξαπολύουν θηριώδεις διαφορές όταν βρίσκεται στριμωγμένος. Για τη σχέση εταιρειών που διαπράττουν μετρήσεις με κρατικές δουλειές – βλέπε τα περίεργα Άδωνι – Καλόγηρου. Κι αντί για απάντηση, μας προσφέρει τον κουραμπιέ του 2015. Φάτε και σκάστε!

Καίγεται επί των ημερών του η μισή Ελλάδα. Καταστρέφονται δάση, πεθαίνουν ζώα, αφανίζονται περιουσίες, μένουν στους πέντε δρόμους άνθρωποι. Ζητούν εξηγήσεις, ευθύνες, λογαριασμό πολίτες, δήμαρχοι, πυρόπληκτοι, κόμματα της αντιπολίτευσης. Αν ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε σωστά. Αν οι πανηγυρικές διαβεβαιώσεις του ότι είναι έτοιμοι και δεν φοβούνται τις φωτιές αποδείχτηκαν βάσιμες. Και αντί για απάντηση, κουβαλάει στη Βουλή φέρετρα του ’18. Φρίξτε και σκάστε!

Βρίσκεται υπό κατηγορία ότι έχει καταντήσει την κυρίαρχη ενημέρωση θεραπαινίδα των επιδιώξεών του. Αισθητικό της φάτσας και της εικόνας του. Χαλκείο περιωπής, ιερατείο της διαπλοκής και ηχείο της προπαγάνδας του. Μισή ώρα να αφιερώσει κανείς -αφού πάρει προκαταβολικά ένα ηρεμιστικό- στα κανάλια και στις εφημερίδες των βαρόνων, θα εννοήσει. Αυτός όμως απαντάει με σκελετούς στην ντουλάπα και βοσκοτόπια Καλογρίτσα. Μασουλήστε και σκάστε!

Διαπράττει μετά της συζύγου οφσόρ, κι άλλες οφσόρ, σπίτια στην Ευρώπη, θαλασσοδάνεια και χρέη, πόθεν έσχες του είδους άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, απευθείας αναθέσεις σε κουμπάρους και βαρβάρους, ταξίδια της βασιλικής οικογένειας με κρατικά έξοδα και πολεμικά ελικόπτερα. Κι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ του ζητάει εξηγήσεις, αυτός μας τρέχει στο Σούνιο. Σε κρουαζιέρες που δεν έγιναν και σε βίλες που δεν υπήρξαν ποτέ. Σε σενάρια τοξικής φαντασίας του ΔΟΜ. Χάψτε και σκάστε!

Κατά συρροή απάτες θα πείτε. Εντάξει, αλλά με στόχο. Πρώτον, να δυσφημίσει όσο μπορεί τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν θέλουν ο ίδιος και οι σπόνσορες να τους ξαναβρεί τέτοια ξανάστροφη. Και θα κάνουν τα πάντα, από τα οποία τιμιότερα το ψέμα και η συκοφαντία, για να το πετύχουν. Και δεύτερον, γιατί έτσι πιστεύουν ότι βγαίνουν λάδι. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πήξε και δείξε, αυτοί είναι… μη χείρον. Συμμαζευτείτε λοιπόν και συνηθίστε την κανονικότητα του Μητσοτάκη: Σκάστε!

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...