Η εκδίκηση των Βάρβαρων γερμανικών φυλών και ο πόλεμος στην Ουκρανία

Του Ηλία Παπαναστασίου

Πολλοί αναγνώστες θα θυμούνται την ταινία «Mad Max» (No 1,2,3,4) με πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1979 και στην οποία περιγράφεται ένας δυστοπικός κόσμος μετά από μια τεράστια κατακλυσμιαία καταστροφή, πιθανότατα πυρηνική. Θα θυμούνται τις μορφές κτηνάνθρωπων, τους πολέμους και τις αμείλικτες σφαγές των εναπομείναντων «ανθρώπων» που θύμιζαν ύαινες με ανθρώπινη μορφή, έτοιμοι να κατασπαράξουν ή και να κανιβαλίσουν τον αντίπαλό τους. Μια ταινία η οποία συνέχισε με τρία sequel έως το 2015. Αποκρουστική και ανατριχιαστική στη βία της, βάναυσα ρεαλιστική στην αφήγησή της, δραματικά προφητική στον επίλογό της. Γιατί;

Γιατί ποιος θα φανταζόταν το 1979, την «ρεαλιστική» προοπτική της, όταν πρωτοεμφανίστηκε η «Mad Max» No 1 με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Μελ Γκίμπσον, εκπέμποντας σαν ταινία ένα βαθιά πεισιθανάτιο ύφος και «πνευματικό άρωμα» διαρκούς και απροσδιόριστου θανάτου – άγρια «πνευματικό», με μπαλτάδες, ηλεκτρικά πριόνια, δολοφονικά μαχαίρια κλπ.– μιας ερεβώδους δυστοπίας, πολύ «φαντασιακής» αλλά και τόσο «ρεαλιστικής» ; Πολύ «φαντασιακής», γιατί ποιος θα πίστευε πως 44 χρόνια μετά το 1979, όταν πρωτογυρίστηκε η ταινία, κινδυνεύουμε να ζήσουμε παρόμοιες σκηνές (όσοι καταφέρουμε να ζήσουμε); Ταυτόχρονα πολύ «ρεαλιστικής» γιατί εάν «ευοδωθούν» τα σχέδια των κυρίαρχων στην Αμερικανο/Ευρώπη Βάρβαρων Γερμανικών Φυλών δηλαδή του Αγγλο/Σαξονικού Βαρβαριάτου (Βαρβαριάτο, όπως «Προλεταριάτο», «Πρεκαριάτο» κλπ.), εάν δηλαδή προχωρήσουν έως το τέρμα σε ένα Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο εξαφάνισης της Ρωσίας, τότε η αγέρωχη και γενναιόκαρδη χώρα των Ρως θα απαντήσει ανάλογα. Με αμείλικτα πυρηνικά πλήγματα, ανώτερων τεχνολογικά ρωσικών όπλων, η λεγομένη «Δύση» που είναι ένας μύθος, ουσιαστικά δηλαδή η Αμερικανο/Ευρώπη, θα εξαφανιστεί φροντίζοντας, όσο προλάβει, να καταστρέψει ένα επίσης τεράστιο τμήμα της Ρωσικής Επικράτειας. Ουσιαστικά μετά από ένα παρόμοιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, αμφιβάλουμε εάν θα μείνει ζωντανό ένα 2–3% του παγκοσμίου ανθρωπίνου πληθυσμού. Πλην – ίσως– ενός σημαντικού ποσοστού της Αμερικανο/Ευρωπαϊκής Ελίτ που όμως θα κινδυνεύει να καννιβαλιστεί ζωντανή από τους περιφερόμενους και πεινασμένους επιζήσαντες που θα τρέφονται κυρίως από νεκρή ή ζωντανή ανθρώπινη σάρκα. Όσοι βεβαίως λίγοι ή ελάχιστοι επιζήσουν από τα θανατηφόρα και περιφερόμενα σε όλο τον πλανήτη, ραδιενεργά νέφη.

Σας φαίνονται «υπερβολικά», «εξωπραγματικά» ή «φαντασιακή κατασκευή» όλα τα παραπάνω; Μήπως «Λαϊκισμός» (Για να ευθυμήσουμε και λίγο…); Σκεφτείτε όμως πόσα τεχνολογικά επιτεύγματα επικίνδυνης και αμφίβολου προοπτικής (π.χ. τεχνητή νοημοσύνη, τεχνητό κρέας, τροφή από έντομα) πιστεύατε πως θα υλοποιηθούν, μόλις πριν 30 χρόνια ; Αλλά και πότε μετά την κρίση της Κούβας το 1962, αισθανθήκατε τόσο κοντά τον κίνδυνο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος όσο το 2022 και 2023; Πέρασαν 61 χρόνια μετά την «Κρίση της Κούβας» του 1962 για να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε, έστω μια μειοψηφία που όμως πληθύνεται, πως ο κίνδυνος Πυρηνικού Ολοκαυτώματος της Ανθρωπότητας δεν είναι απλώς «πιθανός» αλλά σχεδόν μαθηματικά δεδομένος εάν δεν σταματήσουμε την «Γερμανική(Αγγλο/Σαξονική) Παράνοια». Όμως η «παράνοια», οφείλεται μόνο σε στρατιωτικά αίτια, οικονομικά και κοινωνικά, ή μήπως οφείλεται και σε «ψυχοπαθολογικά αίτια, ιστορικού χαρακτήρα»; Αλήθεια, τι εννοούμε;

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι Γερμανικές φυλές της Νότιας Σκανδιναβίας, της Πομερανίας και της Β.Δ και Δ. Γερμανίας πάσχιζαν από τον 1ο π.Χ. αιώνα να καταλύσουν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που ήταν το πλέον πολιτισμένο τμήμα της περιοχής, δημιουργώντας εκπληκτικές κτιριακές και οδικές υποδομές και τεράστιο πολιτισμό, αφομοιώνοντας τον ανώτερο Ελληνικό Πολιτισμό και τον οποίο διατήρησαν και προωθήσαν. Πάσχιζαν οι Ρωμαίοι να κρατήσουν το Γερμανικό Βαρβαριάτο πέρα από τον Έλβα που ήταν το σύνορο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Μετά την τραγική καταστροφή του γενναίου Ρωμαίου στρατηγού Βαρίου το 9 μ.Χ. στο Τευτοβούργιο Δάσος όταν οι Βάρβαροι Γερμανοί εξόντωσαν όλο τον Ρωμαϊκό Στρατό πέφτοντας από τα δένδρα σαν τους πιθήκους πάνω στο Ρωμαϊκό ιππικό, οι μετέπειτα Ρωμαίοι Αυτοκράτορες με πρώτο τον Μάρκο Αυρήλιο (τέλη 2ου Αιώνα) και τον Ιουλιανό (350 μ.Χ.) τσάκισαν τους κανίβαλους αρχαίους Γερμανούς που έκαναν ανθρωποθυσίες στις ιεροτελεστίες τους και γυρνούσαν σε όλη την Ευρώπη καταστρέφοντας. Μετά την Αθήνα και αφού έκαψαν πρώτοι στην ιστορία την Ακρόπολη, οι Γερμανοί Έρουλοι συνέχισαν με τους Βάνδαλους την περιοδεία «Πολιτιστικού Τουρισμού ανά τας Ευρώπας» μέχρι που τσακίστηκαν κυριολεκτικά από τους Ρωμαίους της Ανατολής δηλαδή τους Βυζαντινούς (Στρατηγός Βελισάριος και στρατηγός Ναρσής του Αυτοκράτορα Ιουστινιανού, δεκαετίες 540 και 550 μ.Χ. αντίστοιχα). Ενδιάμεσα, οι Άγγλοι, Γερμανικό φύλο από την Β. Γερμανία της Βαλτικής που κατοικούσαν στην περιοχή Angel (από όπου και το όνομα «Άγγλοι») και οι Σάξονες από κοντινή περιοχή, κατέλαβαν την Ρωμαϊκή Βρετανία (449 μ.Χ.) καταστρέφοντας τα πάντα, για να καταστρέψουν τα υπόλοιπα κτίσματα που έμειναν όρθια στην Βρετανία, τα γνωστά κτήνη της Β. Ευρώπης, οι Δανοί και Νορβηγοί Βίκινγκς, Βορειογερμανικό φύλο, 350 χρόνια αργότερα. Προηγήθηκαν οι Οστρογότθοι που κατέλαβαν την Ρώμη το 476 μ.Χ., καταλύοντας την Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και καταστρέφοντάς την.

Όλοι οι παραπάνω, αποτελούσαν την κύρια κρούση του Γερμανικού Βαρβαριάτου, προσπαθώντας να καταλύσουν πολλές φορές την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το Βυζάντιο. Όσες φορές επισκεπτόντουσαν την Κωνσταντινούπολη ή την Βαγδάτη της Ακμής – 8ος με 10ος αιώνας – και που ήσαν οι μεγαλύτερες και πιο πολιτισμένες πόλεις του πλανήτη, εμμέναν έκθαμβοι, έκπληκτοι, τρίβοντας τα μάτια τους, από τον πλούτο και τον πολιτισμό των Βυζαντινών. Κατάφεραν να καταλάβουν οι Φράγκοι την Κωνσταντινούπολη το 1204 και την κατέστρεψαν σε απίστευτο βαθμό. Οι Τούρκοι το 1453 έκαναν λιγότερες καταστροφές όπως και οι Άραβες όταν κατέλαβαν την Ιερουσαλήμ, νικώντας τους βάρβαρους σταυροφόρους. (Οι Φράγκοι είναι Γερμανικό φύλο και η Γαλλία ονομάζεται «Φραγκία», χώρα των Φράγκων. Γιατί «France» η «Frankreich» αυτό σημαίνει. «Γαλλία» την ονομάζουμε μόνο εμείς οι Έλληνες και είναι Λατινικό όνομα, Gallia).

Αφότου η Βυζαντινή Πριγκίπισσα Θεοφανώ, ανιψιά του Ιωάννη Τσιμισκή, παντρεύτηκε τον Γερμανό βασιλιά Όθωνα (Otto) τον Β’ το 972 μ.Χ., άρχιζε να τους εκπολιτίζει, να τους μαθαίνει «τρόπους», θέλοντας η γυναίκα να τους «κάνει ανθρώπους». Αυτό όμως κράτησε αιώνες και η βαρβαρότητα των Γερμανών και Αγγλο/Σαξόνων μεταφέρθηκε μετά το 1600 στις αποικίες. Ενώ μέχρι τότε ήταν πολιτιστικά υποανάπτυκτοι, με την Αποικιοκρατία απέκτησαν απίστευτο πλούτο, εκμεταλλεύονται με βάρβαρο τρόπο τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής που ήσαν και πολιτιστικά πολύ ανώτερες, ειδικότερα οι χώρες της Ασίας. Φυσικά, εξόντωσαν με τον γνωστό Προτεσταντικό τρόπο «οικονομικής αποτελεσματικότητας», τους ντόπιους πληθυσμούς. Μόνο στην Ινδία, που οικονομικά και πολιτιστικά στα μέσα του 18ου αιώνα όταν κατακτήθηκε από την ληστρική «Αγγλική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών» ήταν ανώτερη των Άγγλων, μόνο λοιπόν στην περίοδο από 1820 έως 1920 εξοντώθηκαν 100 εκατομμύρια Ινδών, όπως αναφέρει η πρόσφατη βιβλιογραφία για τα κατορθώματα των Άγγλων. Για να μη μιλήσουμε για τα αίσχη στην Ινδοκίνα, στην Κίνα, την Αφρική, την Αυστραλία και την ίδια την Αμερική, όπου εκατομμύρια ιθαγενών Ινδιάνων – Απάτσι, Σιού, Κομάντσι, Αζτέκοι, Ίνκας κλπ.– εξοντώθηκαν κατά εκατομμύρια. Η εκδίκηση αυτών των λαών, σήμερα ήλθε με την ανάπτυξή τους, την αποδολλαριοποίηση και την συμμαχία με την Ρωσία.

Οι Ευρωπαίοι, απομακρύνθηκαν από την Ασία λόγω των Οθωμανών που τους εμπόδιζαν να επεκταθούν, από τον 18ο δε αιώνα και ύστερα, εκτός από τις αποικίες που λεηλάτησαν, εποφθαλμιούσαν την τεράστια χώρα της Ρωσίας με τα εύφορα εδάφη και τις άπειρες πρώτες ύλες. Κάνοντας τον Κριμαϊκό Πόλεμο – 1853 έως 1856– ουσιαστικά επιζητούσαν να συντρίψουν την Ρωσία, «ιδέα και σχέδιο» που ουσιαστικά δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Συνέχισαν οι Γερμανοί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο όμως το αληθινό σχέδιο φάνηκε με τους Ναζί. Τότε η αστική Ευρώπη, κυρίως αυτή, σκέφθηκε να ξεφορτωθεί την Σοβιετική Ένωση και ειδικότερα την Ρωσία, ανεχόμενη ή και συμμαχώντας με τον Χίτλερ (Συμφωνία του Μονάχου, 30-9-1938). Όμως τους πρόλαβε το αναγκαστικό και εκπληκτικά ιδιοφυές Σύμφωνο Μολότοφ–Ρίμπεντροπ, δημιούργημα της Αλεπούς που λεγόταν Ιωσήφ Στάλιν.

Οι Ναζί, έχοντας σαν κοσμοθεωρία την «Θεωρία των υπάνθρωπων» (Undermenschen) έβγαλαν όλα τα απωθημένα τους εναντίον των Ρώσων τους οποίους ήθελαν να υποτάξουν σαν δούλους και να διαμελίσουν την χώρα τους. Όπως καλή ώρα, σκέφτονται σήμερα οι Αγγλοσάξονες Αμερικανοί και τα Γερμανικά αδέλφια τους στην Ευρώπη. Τεράστια χώρα η Ρωσία, πάμπλουτη σε σιτηρά και πρώτες ύλες, με εκπαιδευμένο και πολύ μορφωμένο εργατικό δυναμικό και λαό με υψηλότατο πνευματικό επίπεδο. Τι άλλο ήθελαν; Μάλιστα, θα παρίσταναν τους «πολιτισμένους» (το αιώνιο σύμπλεγμα των απολίτιστων που θέλουν να το παίξουν «πολιτισμένοι με κουλτούρα»), αυτοί, ο πλέον απολίτιστος λαός, χωρίς φινέτσα και κουλτούρα όπως αρμόζει σε έναν αληθινά πολιτισμένο λαό. Γιατί ας μην ξεχνάμε:

Ποιος λαός έκανε τόσο επιστημονικά και συστηματικά οργανωμένα εγκλήματα όπως οι Γερμανοί; 70 εκατομμύρια χάθηκαν σε δυο παγκόσμιους πολέμους γιατί δυο Γερμανικοί λαοί – Άγγλοι και Γερμανοί – ήθελαν να κυριαρχήσουν, εξοντώνοντας αμείλικτα τους αντιπάλους τους. (Μην ξεχνάμε, πως η Αγγλική γλώσσα, ανήκει στη ομάδα των Γερμανικών γλωσσών (Germanic) και μάλιστα στην υπο–ομάδα των Δυτικών Γερμανικών όπως τα Ολλανδικά, τα Φριζικά των νησιών Φρίζι, απέναντι από την Ολλανδία).

Ποιος λαός έφτανε στο σημείο να φτιάχνει αμπαζούρ από δέρμα ανθρώπου, να λιώνει τα χρυσά δόντια και το ανθρώπινο κρέας για να το εκμεταλλευτεί ; Ποιος λαός έδειξε τέτοιο μίσος και υπεροπτική περιφρόνηση στους άλλους λαούς αλλά και ποιος λαός κατάκλεψε τους θησαυρούς της Ευρώπης – 8.500 έργα τέχνης, μόνο από την Ελλάδα– και ποιος λαός έκανε ρημαδιό όλη την Ευρώπη; Μόνο στην Ελλάδα, οι Γερμανικές αποζημιώσεις φθάνουν τα 306 δις ευρώ χωρίς να περιλαμβάνεται το Δάνειο της Κατοχής! Επαίρονται οι Γερμανοί για τον υποτιθέμενο πολιτισμό τους, όμως η «Ιστορία του Πολιτισμού» τους δεν ξεπερνά τα 400 χρόνια, όπως και των Αγγλο/Σαξόνων. Στο «Συλλογικό τους Ασυνείδητο» και στο «Πολιτιστικό τους DNA» είναι άμεσοι κληρονόμοι της Βαρβαρίλας των Γότθων, των Αλαμάνων, των Βάνδαλων, των Βίκινγκς, των Έρουλων. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο στην κτηνωδία που έδειξαν στον Παγκόσμιο Πόλεμο και στα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως ή στις αποικίες των ελεεινών Βρετανών, φαίνεται και στην καθημερινή ζωή, όπου ο πολιτισμός του κάθε λαού φαίνεται στον τρόπο που διασκεδάζει, πίνει, ντύνεται και γενικότερα στο τρόπο που εκλαμβάνει το «ευ ζειν».

Αυτό το «ευ ζειν» δεν το έχει η άκομψη και άγαρμπη από την φύση της Γερμανίδα που «εξαϋλώνεται» όταν συγκριθεί με την φινετσάτη Ιταλίδα, ούτε ο Γερμανός Σκανδιναβός που «θέλει να μεθύσει και όχι να διασκεδάσει» και πίνει σαν κτήνος το Σάββατο βράδυ βγάζοντας μετά άναρθρες κραυγές, ουρλιάζοντας σαν λύκος στο δάσος (Το ζήσαμε αρκετοί…). Όπως και η κλασική μουσική δεν σε κάνει πολιτισμένο, γιατί στους Γερμανούς αφορά μια ελίτ και όχι την μάζα. Άλλωστε και όλοι οι Διευθυντές των Γερμανικών Στρατοπέδων Συγκέντρωσης, άκουγαν στο σπίτι τους που βρίσκονταν μέσα στο ίδιο στρατόπεδο κλασική μουσική, όταν την ίδια ώρα στα 500 μέτρα, στον ίδιο χώρο, χιλιάδες άνθρωποι καιγόντουσαν στα κρεματόρια και τους φούρνους. Αυτό δεν λέγεται «πολιτιστικό επίπεδο» αλλά ψυχοπάθεια! Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ένα «ψυχοπαθολογικό υπόστρωμα στην γερμανική ψυχή», την «Γερμανική προσωπικότητα». Όσο και να παριστάνει τον «πολιτισμένο», γνωρίζει πως στα βάθη της ψυχής του παραμένει ένας Γότθος με ρόπαλο που δεν εκπολιτίστηκε ακόμα. Συγκρίνετέ τον με έναν Ιταλό – ακόμη και οι λούστροι παλαιότερα στην Ιταλία, τραγουδούσαν Όπερες του Βέρντι εφόσον η όπερα αποτελεί γι’ αυτούς λαϊκή μουσική – ή με έναν Έλληνα όταν διασκεδάζει με την παρέα του, με έναν Ινδό ή με έναν Κινέζο. Η σύγκριση αυτή που είναι καταλυτική, καλύπτεται με μια επίπλαστη «αρχαιολατρεία» των Γερμανικών λαών. Εκτιμούν τους Αρχαίους γιατί διακρίνουν στους αρχαίους Έλληνες αυτό που τους λείπει, την κουλτούρα που δεν έχουν, τον πολιτισμό που δεν μπόρεσαν ποτέ να συναγωνιστούν. Άλλωστε το πόσο εύκολα από το «Γερμανικό Υποσυνείδητο» βγαίνει ο Βάρβαρος Γότθος, φάνηκε στο Νταχάου και στο Άουσβιτς ή στη Ρωσία, όπου οι Γότθοι έβγαλαν όλα τους τα απωθημένα! Το ίδιο επιθυμούν να κάνουν και σήμερα, οι Γερμανοί για να πάρουν εκδίκηση για το στραπάτσο που έπαθαν στη Ρωσία από τις στρατιές του Ζούκοφ και του Ροκοσόφσκυ, οι Άγγλοι γιατί έχασαν τις αποικίες τους και φυσικά θέλουν μια «Μεγάλη επανεκκίνηση Αποικιών» με Ρώσους Ιθαγενείς και οι Αμερικανοί γιατί θέλουν να σώσουν τον καταρρέοντα χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό τους με τεράστια εδάφη γεμάτα πετρέλαιο και πρώτες ύλες από την διαμελισμένη Ρωσία. Βέβαια οι Αμερικανοί, ακόμη και σήμερα, δεν μπορούν να καταλάβουν πως η κάποτε διαμελισμένη από τις Μεγάλες Δυνάμεις αποικία που λεγόταν Κίνα, με εκπληκτικό ρυθμό αναπτύχθηκε τόσο πολύ και σηκώνει στην πλάτη της όλη την παραγωγή του πλανήτη.

Όλοι οι παραπάνω αξιαγάπητοι Gentlemen, θέλουν να συντρίψουν πρώτα την Ρωσία και μετά την Κίνα, αλλά δεν σταματάν εκεί. Θέλουν τον διαμελισμό τους γιατί αποτελεί την μοναδική σωτηρία για τον Χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό τους και τον κίνδυνο χρεωκοπίας της Αμερικάνικης Οικονομίας (Για κίνδυνο χρεωκοπίας της Αμερικής μίλησε τελευταία ακόμη και η Yellen, Προέδρος της FED). Αυτό είναι ο οικονομικός λόγος. Υπάρχει και άλλος λόγος, ο «ψυχοπαθολογικός».

Ψυχοπαθολογικός σημαίνει πως οι Γερμανοί Αγγλο/Σάξονες – «αδελφοί λαοί», μην το ξεχνάμε– εκτός από τον «πολιτισμό» που βίωσαν μόνο τα τελευταία 300–400 χρόνια και το «κόμπλεξ κατωτερότητας» που νιώθουν απέναντι σε λαούς 5000 ετών όπως οι Έλληνες, Κινέζοι κλπ., έχουν και ανεπτυγμένη την «Ψυχολογία της βίας» που πηγάζει από τις αρχαίες Γερμανικές φυλές που ζούσαν στα σκοτεινά δάση της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. «Ψυχολογία της βίας» που διήρκεσε τουλάχιστον 1.500 χρόνια, από τον Α’ αιώνα π.Χ. έως το 1500 μ.Χ., πλην των καθαρά Ρωμαϊκών περιοχών, εφόσον η εξελιγμένη και πολιτισμένη Ρώμη προσπάθησε ανεπιτυχώς να εκπολιτίσει τα Γοτθικά κτήνη. Αφού εξόντωσαν χιλιάδες–χιλιάδων λαών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας –Ανατολικής και Δυτικής– συνέχισαν το «θεάρεστο» έργο της απίστευτης εκμετάλλευσης και εξόντωσης λαών στις αποικίες. Αφού δε ανεξαρτητοποιήθηκαν οι περισσότερες αποικίες – έστω και πολιτικά– θέλουν τώρα να συνεχίσουν το έργο τους με μεγαλύτερη ορμή, εμπάθεια και μίσος στη Ρωσία. Αυτή προορίζεται –έτσι ελπίζουν– σαν η μεγαλύτερη αποικία των τελευταίων χιλιετιών. Έτσι, «παίρνουν εκδίκηση» και για τους Γερμανούς Ναζί που στραπατσαρίστηκαν στη Ρωσία (και το κρατάν «απωθημένο» οι Γερμανοί) αλλά και για τις αποικίες που έχασαν στην Αφρική και Ασία (και το κρατάν απωθημένο οι Αγγλοσάξονες). Δεν έχουν μόνο «ψυχολογία βίας» αλλά και «Ένστικτο και ψυχολογία κατακτητή». Τους Γερμανούς Αγγλοσάξονες ή τους κονιορτοποιείς ή σε κατακτούν και σε κάνουν αποικία. Συνεννοείσαι μόνο με την βία. Νόμος.

Αυτή λοιπόν η συμπλεγματική κουλτούρα του απολίτιστου, η ψυχιατρικού χαρακτήρα «ψυχολογία της βίας», μιας βίας που οι Αγγλο/Σάξονες βιώνουν κάθε τρεις και λίγο, όταν διαταραγμένοι ψυχικά τύποι εξοντώνουν δεκάδες ανθρώπους, είτε στο δρόμο, είτε στα κολλέγια, είτε οπουδήποτε αλλού, είναι μια «Εγκληματική ψυχοπάθεια κατά συρροή με δεκάδες νεκρούς» και την έχουμε παρατηρήσει σχεδόν αποκλειστικά στις Αμερικάνικες πόλεις, γεγονός που δεν είναι τυχαίο. Αυτές οι κοινωνίες, πρώτη και καλύτερη η Αμερικανική, δεν είναι κοινωνίες υγιείς αλλά «κοινωνίες ψυχικών ερειπίων και διαταραγμένων ανθρώπων», κοινωνίες που θυμίζουν μαζικά άσυλα ψυχοπαθών. Και φυσικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φτάσουν ακόμη και σε Πυρηνικό Πόλεμο, νομίζοντας – όπως όλοι οι ψυχοπαθείς– πως ο Θερμοπυρηνικός Πόλεμος είναι Video game που μπορείς να «παίξεις με το τηλεκοντρόλ». Ακόμη και η ταινία του Mad Max τους φαίνεται σαν μια περιπέτεια, ένα «παιχνίδι συγκινήσεων», ένα Happening.

Μια ταινία που η «φυσιολογική της κατάληξη» είναι ο «Άνθρωπος του Νεάντερνταλ» όπου η εξόντωση του άλλου θεωρείται φυσιολογική και η αλληλεγγύη «ασθένεια». Όταν λοιπόν η βιολογική σου καταγωγή και η πολιτιστική σου κληρονομιά είναι ο «Βάρβαρος Γότθος με το ρόπαλο» και η «Λατρεία του σκότους» των Γερμανικών και Σκανδιναβικών δασών, «λουσμένα» στην ομίχλη και το σκότος, όταν λείπει το φως του Ηλίου και του θεού Απόλλωνα δηλαδή το ελληνικό και μεσογειακό φως, η φυσιολογική κατάληξη δεν είναι μόνο η «Παρακμή της Δύσης» αλλά η επιστροφή του βάρβαρου Γότθου με την ανάλογη παράνοια της «Ψυχοπαθολογικά καταστροφικής προσωπικότητας». Ιστορικά Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που ο πολιτισμός άρχισε και ήκμασε στο φως της Μεσογείου, της Μεσοποταμίας, της τροπικής Ινδίας και των πεδιάδων του Κίτρινου ποταμού. Γενικότερα, ζούμε την επιστροφή των Αρχαίων λαών και την Παρακμή των Γερμανών Αγγλοσαξόνων. Οι πρώτοι αντιπροσωπεύουν το «Ιστορικό φως του Πολιτισμού» (« Ex Oriente Lux», «Εξ Ανατολής το φως» έγραφαν οι Αρχαίοι Ρωμαίοι), οι δεύτεροι αντιπροσωπεύουν τις «Βαλπουργίες Νύχτες του Σκότους». (Η Βαλπουργία Νύχτα – Walpurgisnacht– ήταν η Νύχτα της 30ης Απρίλιου όταν οι Γερμανικοί λαοί «γιόρταζαν» τον ερχομό της Άνοιξης. Πώς όμως γιόρταζαν ;

Ερχόντουσαν οι Μάγισσες και έκαναν όργια κάτω από την διεύθυνση του Σατανά, δημιουργώντας ένα αποκορύφωμα σκότους και τρόμου. Κλασικό δείγμα «υποσυνείδητου σκότους» που χαρακτηρίζει την Γερμανική ψυχοπαθολογία. Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Βαλπουργία Νύχτα είχε την «καλλιτεχνική της απεικόνιση» σε γνωστά «έργα τέχνης» όπως το Άουσβιτς, το Νταχάου κλπ. και τα οποία χαρακτηρίζουν το ψυχοπαθολογικό γερμανικό υποσυνείδητο. Μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με τον Αποκρυφιστικό Σατανισμό των Ναζί, η Βαλπουργία Νύχτα είναι η ημερομηνία γέννησης του Χίτλερ ! Τυχαίο;). Ας αντισταθούμε μην προλάβουν να καταστρέψουν όλο τον Πλανήτη.

ΠΗΓΗresaltomag

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...