Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σύνοδος του ΝΑΤΟ: Ημέρα ντροπής για την Ελλάδα και ολόκληρη την Δύση

  Της Ιωάννας Λιούτα

  Αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό, η κυβέρνηση για πολλοστή φορά κάνει το άσπρο μαύρο. Καμία «αναδίπλωση της Τουρκίας», όπως δίνει «γραμμή» στα ΜΜΕ το Μαξίμου.

  Τα σώβρακα τους πήρε δυστυχώς ο Ερντογάν και «έφτυσε» και κατάμουτρα τον Μητσοτάκη αρνούμενος να τον συναντήσει και να έχει οποιαδήποτε συνομιλία μαζί του.

  Η Τουρκία εξασφάλισε την πλήρη συνεργασία Φινλανδίας και Σουηδίας.

  Συμφωνήθηκαν τα εξής:

  • Δέσμευση για τροποποίηση της εθνικής νομοθεσίας και πρακτικών της Σουηδίας και της Φινλανδίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και την αμυντική βιομηχανία.
  • Λήψη συγκεκριμένων βημάτων για την έκδοση τρομοκρατών εγκληματιών και σύναψη διμερών συμβατικών ρυθμίσεων.
  • Απαγόρευση των δραστηριοτήτων συγκέντρωσης χρημάτων και στρατολόγησης του PKK και των παρακλαδιών του και των μπροστινών οργανώσεων και η έρευνά τους.
  • Αποτροπή τρομοκρατικής προπαγάνδας κατά της Τουρκίας.
  • Υποστήριξη εκ μέρους της Τουρκίας της ευρύτερης συμμετοχής της Φινλανδίας και της Σουηδίας στους μηχανισμούς ασφαλείας της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου του PESKO (Διαδικασία Μόνιμης Δομημένης Συνεργασίας της ΕΕ).
  • Δημιουργία μόνιμου κοινού μηχανισμού με τη συμμετοχή φορέων δικαιοσύνης, πληροφοριών και ασφάλειας για την επίβλεψη της υλοποίησης αυτών των βημάτων.

  Κερασάκι στην τούρτα: Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν και τα τουρκικά F-16

  Και φυσικά αυτά είναι μόνο όσα ο Ερντογάν πήρε πάνω από το τραπέζι. Δεν θέλω να φανταστώ τι πήρε κάτω από αυτό.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗolympia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ