ΟΠΑΠ ΣΚΡΑΤΣ: Μοίρασε κέρδη 4.125.983 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 18 έως και τις 24 Νοεμβρίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 4.125.983 ευρώ.

Μεταξύ των νικητών ήταν και ένας τυχερός παίκτης στην Αθήνα, ο οποίος κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «1.000.000 ΜΕΤΡΗΤΑ».

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκαν δύο εορταστικά παιχνίδια: τα «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ 100.000!», αξίας δύο ευρώ και τα «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ 500.000!», αξίας πέντε ευρώ, τα οποία μοιράζουν έπαθλα έως 100.000 ευρώ και 500.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

«Η Δικαιοσύνη δολοφονήθηκε» – Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Σκληρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη: κατηγορεί τη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, ζητά εκταφές με τοξικολογικές και προσφυγή σε ΕΕ και ΟΗΕ