«Να προλάβουμε πριν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ…» – Τρόμαξαν στο Μαξίμου από τις νέες δημοσκοπήσεις

Προβληματικός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου από τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων καθώς όλα δείχνουν ότι η ΝΔ  χάνει έδαφος στις θετικές απόψεις των πολιτών  ενώ μειώνεται αισθητά η διάφορα της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι στην χθεσινή δημοσκόπηση  της Pulse,  που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα έχει φτάσει στο 11% . Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 35% έναντι 36% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας πριν ένα μήνα, και ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει δύο μονάδες και από το 22% ανεβαίνει στο 24% . Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανέβει δυο ποσοστιαίες μονάδες στην προτίμηση των ψηφοφόρων (από 25% στο 27%).

Όμως τα σημαντικά δεν είναι αυτά. Το μυστικό βρίσκεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία δείχνουν τους έλληνες πολίτες απογοητευμένους από την διαχείριση που έκανε η κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας.

Έχοντας λοιπόν κατά νου την εικόνα αυτή οι συνεργάτες του πρωθυπουργού επεξεργάζονται τους τρόπους με τους οποίους θα συγκρατηθεί η δυσαρέσκεια των πολιτών  πριν γίνει θετική ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ.

(Με πληροφορίες απο το topontiki.gr)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας