MEGA: Σαρωτική πρωτιά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων – Τηλεοπτικός σεισμός από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

«MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με την Κατερίνα Παναγοπούλου και τον Γιάννη Πρετεντέρη στην κορυφή της τηλεθέασης – Πρώτο σε ενημέρωση το κανάλι της Συγγρού


Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση της φετινής σεζόν, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του στο τηλεοπτικό τοπίο της ενημέρωσης.

Με ποσοστό 21,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, το δελτίο κυριάρχησε απόλυτα στον ανταγωνισμό, καταγράφοντας την καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των δελτίων ειδήσεων της ημέρας.


Οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν το MEGA σε μια μέρα κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων

Η 27η Ιουνίου ήταν μια ημέρα με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον και εξελίξεις που βρίσκονταν στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου.

Το κοινό, όπως αποδείχθηκε, επέλεξε το MEGA για άμεση, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη ενημέρωση, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του καναλιού ως κορυφαίου ενημερωτικού πυλώνα.


Παναγοπούλου και Πρετεντέρης: Το δίδυμο της εμπιστοσύνης

Η Κατερίνα Παναγοπούλου στην παρουσίαση και ο Γιάννης Πρετεντέρης στον σχολιασμό αποτελούν πλέον σταθερή αξία στην prime time ενημέρωση, προσφέροντας ουσιαστική κάλυψη και ερμηνεία της επικαιρότητας.

Η συνέπεια και η ποιότητα του δελτίου συνέβαλαν στη διαμόρφωση μιας πλήρους και ψύχραιμης εικόνας των γεγονότων, ενισχύοντας τη δημοσιογραφική αξιοπιστία του MEGA.


Τα ποσοστά τηλεθέασης της Παρασκευής 27 Ιουνίου

Τα αναλυτικά ποσοστά τηλεθέασης στα κεντρικά δελτία ειδήσεων διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΘέσηΚανάλιΠοσοστό
1MEGA21,8%
2ALPHA15,6%
3ANT111,9%
4STAR9,4%
5ΕΡΤ5,9%
6ΣΚΑΪ5,0%
7OPEN4,0%

Το MEGA προηγείται με διαφορά, επιβεβαιώνοντας ότι η ενημέρωση παραμένει πρώτη προτεραιότητα για το κοινό, ειδικά σε περιόδους αυξημένης πολιτικής κινητικότητας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα