Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  To Periodista.gr εκτός της λίστας Πέτσα (Όπως, σε αντίθεση με εκείνους που κλαψουρίζουν υποκριτικά, ήμασταν εκτός κι επί ΣΥΡΙΖΑ)

  Periodista

  Σε αντίθεση με διάφορους υποκριτές, οι οποίοι παριστάνοντας τους αδικημένους και τους δημοκράτες κλαψουρίζουν σήμερα ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ τσέπωναν διαφήμιση είτε κρατική, είτε από τράπεζες, είτε από… Περιφέρειες, σε αντίθεση με διάφορους ξεπεσμένους δημοσιογράφους που παριστάνουν τους ΣΥΡΙΖαίους ενώ χρωστούν σε εργαζόμενους έναν σκασμό λεφτά, εμείς εδώ στο Periodista.gr είμαστε οι μοναδικοί που δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ, είτε από το ελληνικό δημόσιο, είτε από τράπεζες, ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ, ούτε επί Νέας Δημοκρατίας.. 

  Εκείνο, ωστόσο, που μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους είναι ότι όχι απλά δεν λάβαμε, αλλά ούτε ζητήσαμε κρατική διαφήμιση, είτε διαφήμιση από τράπεζες. ΠΟΤΕ!

  Είναι τιμή λοιπόν για εμάς το γεγονός ότι το Periodista.gr δεν βρίσκεται στη λίστα του Πέτσα, όπως δεν βρισκόταν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

  Είναι τιμή για εμάς λοιπόν που δεν βρισκόμαστε στη λίστα καμίας κυβέρνησης.

  Μάλιστα ένας διαδικτυακός υποκοσμος, τον οποίο κατευθύνει πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο δεν αρέσει η κριτική μας, είχε το θράσος να διακινεί ότι το Periodista.gr βρισκόταν στη λίστα Πέτσα.

  Και μιας και αναφερθήκαμε στον ΣΥΡΙΖΑ, σύντομα θα γράψουμε για τους υποκριτές της Κουμουνδούρου…

  ΥΓ: Ο επίλογος δεν έχει γραφτεί ακόμη και θα τον γράψουμε εμείς.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ