Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

Η Intrakat ανέλαβε νέο έργο ύψους 19,6 εκατ ευρώ στη Ρουμανία

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας...
More

  Latest Posts

  Θαυμάστε το… επίπεδο αρθρογράφου στο liberal.gr που ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη (ΦΩΤΟ)

  Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Ο κύριος Σάκης Μουμτζής είναι γνωστός αθρογράφος του liberal.gr και της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” που την διαβάζουν τρεις κι κούκος (για αυτό την μοιράζει δωρεάν η ΝΔ).

  Όταν δεν υπερασπίζεται τους συνεργάτες των Γερμανών την περίοδο της Κατοχής και τα Τάγματα Ασφαλείας, όταν δεν γράφει τα διασκεδαστικά (είναι τόσο γραφικά που δεν μπορεί να τα πάρει σοβαρός άνθρωπος στα σοβαρά) αντικομμουνιστικά του άρθρα, όταν δεν λιβανίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Βενιζέλο και τον Λοβέρδο και φυσικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν δεν βγαίνει στις εκπομπές του Πορτοσάλτε και όταν δεν περιγράφει το τραυματικό του πέρασμα από την Αριστερά, τότε βρίζει στο twitter.

  Προφανώς δεν είχαμε καμία πρόθεση να ασχοληθούμε με ανθρώπους που στα γεράματα βγάζουν τα απωθημένα τους. Όμως, ο συγκεκριμένος κύριος δεν σταματά τις ύβρεις από το Twitter με το οποίο παίζει τελευταία.

  Θαυμάστε το επίπεδο και την… αστική ευγένεια του Σάκη Μουμτζή, ο οποίος προφανώς δεν έχει μάθει τρόπους. Δείτε πως απευθύνεται στον εκδότη και διευθυντή του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

  Αλλά ρε Σάκη πες μας τώρα την αλήθεια. Θέλεις να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί σου; 

  ΥΓ: Εμείς υπογλώσσια δεν θα πάρουμε. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για άλλους. Για αυτό εμείς Σάκη σου λέμε να κόψεις τις κακές παρέες και κυρίως αυτές που… εμπλέκονται σε σκάνδαλα. 

  ΥΓ2: Βάλαμε την φωτογραφία σου με τον Άδωνι Γεωργιάδη για να πάρει περισσότερα κλικς η δημοσίευση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ