Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  ΣΟΚ: Πασίγνωστος δημοσιογράφος κολλητός του Αντώνη Σαμαρά έγινε παπάς – Δείτε ποιος είναι

  Από τα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία βρέθηκε στην Εκκλησία.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αντωνίου, που είχε εργαστεί και στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά, κολλητός φίλος του ίδιου και του Γιώργου Μουρούτη, την περασμένη Κυριακή χειροτονήθηκε διάκος στο ναό του Αγίου Νεκταρίου Νέου Ηρακλείου Αττικής.

  Τη χειροτονία τέλεσε ο μητροπολίτης Προύσσης Ελπιδοφόρος, συλλειτουργούντος του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ.

  Πλήθος πιστών έδωσε το παρών στη σημαντική στιγμή της ζωής του πατρός Γεωργίου. Ο νέος ιερωμένος απευθύνει πρόσκληση «να ξαναβρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα, να επιστρέψουμε στη Ζωοδόχο Πηγή της πίστης. Χωρίς Χριστό η Ελλάδα δεν σώζεται».

  Ο π. Γεώργιος έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΑΝΤ-1, παραγωγός και παρουσιαστής του κεντρικού μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων , συντονιστής των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ σπορ.

  Να υπενθυμίσουμε ότι στον παρελθόν ο Γιώργος Αντωνίου είχε επιτεθεί με εξαιρετικά μεγάλη σφοδρότητα στο Periodista.gr και προσωπικά στον Δημήτρη Μπεκιάρη. Ελπίζουμε, τώρα να μετανόησε. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ