Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Real Group: Καρέ καρέ ο εμπρησμός στις εγκαταστάσεις (vid)

  Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τις κινήσεις των δύο εμπρηστών στις εγκαταστάσεις του Real Group, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στο Μαρούσι.

  Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας μάσκες και γάντια πλησιάζουν αργά στο κτίριο.

  Ο ένας από αυτούς που κρατάει την τσάντα με τον εμπρηστικό μηχανισμό (τέσσερα γκαζάκια και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό), φαίνεται να σκύβει και το κεφάλι του.

  Πάνω από τις σκάλες βγάζουν τον εμπρηστικό μηχανισμό, τον τοποθετούν στην είσοδο, τον πυροδοτούν με αναπτήρα, μαζεύουν γρήγορα την τσάντα και τρέπονται σε φυγή από την οδό Παρνασσού.

  Ακολουθεί η έκρηξη, με τη φωτιά να παίρνει γρήγορα διαστάσεις μέσω των καλωδίων.

  Το υλικό αυτό όπως και άλλο που έχουν συγκεντρώσει τα στελέχη της Ασφάλειας μελετάται ενδελεχώς καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ