Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πρωτοφανής απόπειρα φίμωσης: Το μισό Μαξίμου στέλνει εξώδικα στο Periodista.gr και στον Δημήτρη Μπεκιάρη (pics)

  Δύο εξώδικα για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τίτλο “Αποκάλυψη τώρα: Το 1,5 εκατ. ευρώ, οι μάσκες και οι δύο στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη (ΟΝΟΜΑΤΑ + ΕΓΓΡΑΦΑ)”στο Periodista.gr και στον εκδότη και διευθυντή της ιστοσελίδας μας, Δημήτρη Μπεκιάρη, έστειλαν ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή των Ελλήνων, Μιχάλης Μπεκίρης και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, Γιώργος Μυλωνάκης

  Δείτε τα εξώδικα και στη συνέχεια διαβάστε την απάντησή μας: 

  Το εξώδικο του Μιχάλη Μπεκίρη

  Το εξώδικο του Γιώργου Μυλωνάκη

  Διαβάστε την απάντησή μας: 

  Ενώ γράφαμε για τον αποκλεισμό του Periodista.gr από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» (Διαβάστε ΕΔΩ), δύο εξώδικα, ένα από τον Μιχάλη Μπεκίρη διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή των Ελλήνων και ένα από τον Γιώργο Μυλωνάκη, Γενικό Γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων, δηλαδή δύο εκ των στενότερων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονταν καθ’ οδόν ώστε να επιδοθούν στον εκδότη και διευθυντή του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη

  Οι δύο στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού διαμαρτύρονται για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τίτλο: «Αποκάλυψη τώρα: Το 1,5 εκατ. ευρώ, οι μάσκες και οι δύο στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη (ΟΝΟΜΑΤΑ + ΕΓΓΡΑΦΑ)». Για να είμαστε ακριβείς δεν διαμαρτύρονται, αλλά απειλούν ευθέως επιβεβαιώνοντας πλήρως τον προσανατολισμό και στρατηγικού χαρακτήρα σχεδιασμό της σημερινής κυβέρνησης να φιμώσει και να εξαλείψει με κάθε τρόπο κάθε αντιπολιτευόμενη φωνή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με αντικειμενικό σκοπό και τελικό στόχο την επιβολή ενός μοντέλου απόλυτου ελέγχου της ενημέρωσης από το κυβερνητικό διευθυντήριο, που το συναντά κάποιος σε αυταρχικά καθεστώτα και σίγουρα όχι σε σύγχρονες δυτικές δημοκρατίες.

  Ο συνδυασμός ενεργειών από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου είναι πρωτοφανής, αντιδημοκρατικός και τρομακτικός: Δεν φτάνει που μεθοδεύουν τον οικονομικό στραγγαλισμό των ΜΜΕ που δεν λιβανίζουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ή που δεν ευθυγραμμίζονται με την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη ή δεν το «βουλώνουν», για να το πούμε λαϊκά,  επιχειρούν να επιβάλουν κλίμα τρομοκρατίας, θεωρώντας πως θα σταματήσει η κριτική ή οι αποκαλύψεις.

  Αντί λοιπόν οι δύο αυτοί κύριοι, οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, να απαντήσουν τα ερωτήματά μας και στο ρεπορτάζ, επέλεξαν τον δρόμο των απειλών μέσω προειδοποιήσεων για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Αντί να στείλουν μία ή δύο επιστολές με τις οποίες θα εξηγούσαν την εμπλοκή τους ή θα απέρριπταν μερικώς ή εξολοκλήρου το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ, επέλεξαν τον επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία δρόμο της απόπειρας φίμωσης, επιχειρηματολογώντας στη βάση αυθαίρετων συνδέσεων που μόνο οι ίδιοι κάνουν, ενώ εμείς ξεκαθαρίζουμε επί λέξει μέσα στο κείμενό μας ότι: «Προς Θεού δεν υπαινισσόμαστε ότι οι δύο συνεργάτες είναι… μπλεγμένοι σε τίποτα περίεργες υποθέσεις. Αυτά θα τα δείξει η δημοσιογραφική έρευνα. Πολιτικά, όμως, ίσως βρεθούν εκτεθειμένοι».  

  Ας μας απαντήσουν λοιπόν οι δύο αξιότιμοι κύριοι συνεργάτες του πρωθυπουργού και ας αφήσουν τις απειλές, ενώ η δημοσιογραφική έρευνα συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα εμφανίσουμε νέα στοιχεία για την υπόθεση. 

  Συνδέονται ή όχι πολιτικά με τον Γιάννη Καρβέλη, αλλά και τον επιχειρηματία από την Πάτρα με τις μάσκες; Αν όχι, ας βγει ο Πατρινός, Μιχάλης Μπεκίρης να καταδικάσει τις πρακτικές του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων- Ηπείρου- Δυτικής Ελλάδας). Ας αποκηρύξει, αν τολμά, τους πολιτικούς του φίλους από την Αχαΐα. Δεδομένου ότι στο φως ήρθαν νέα στοιχεία για την υπόθεση (Διαβάστε ΕΔΩ), θα περίμενε κάποιος από το Μέγαρο Μαξίμου να έχει αναλάβει την πρωτοβουλία απομάκρυνσης του κυρίου Καρβέλη από τη θέση του, έστω για πολιτικούς λόγους. Αντί, όμως, στο Μέγαρο Μαξίμου να αναλάβουν πρωτοβουλίες απειλούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να τα φιμώσουν. Θα περίμενε κάποιος ενώ ο ελληνικός λαός υποφέρει από τις συνέπειες της πανδημίας στο Μέγαρο Μαξίμου να είναι πιο ταπεινοί και προσεκτικοί. Η αποφυγή να δοθούν απαντήσεις και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι στενοί συνεργάτες προδίδουν εκνευρισμό και πανικό.

  Ο δε κύριος Μυλωνάκης, ο δραστήριος κύριος Μυλωνάκης στο παρασκήνιο, ας δείξει λίγη υπομονή, καθώς τις επόμενες ώρες θα θέσουμε νέα «καυτά» ερωτήματα για άλλη γεωγραφική περιφέρεια της χώρας. Θα φύγουμε – προς το παρόν από την Αχαΐα – και θα μεταφερθούμε βορειότερα. 

  Τέλος περιμένουμε από τις αρμόδιες ενώσεις και φυσικά από την αντιπολίτευση να πάρουν θέση για τις πρωτοφανείς ενέργειες της κυβέρνησης σε βάρος, όχι μόνο του Periodista.gr και του Δημήτρη Μπεκιάρη, αλλά συνολικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που αρθρώνουν αντιπολιτευτική φωνή και ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στη λαίλαπα της επέλασης του «νέο – μητσοτακισμού». 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ