Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πολλοί θα ήθελαν να έχουν ξεμπερδέψει μαζί μας, αλλά το Periodista.gr κλείνει 8 χρόνια ζωής – Θα τα εκατοστήσουμε

  17 Σεπτεμβρίου 2012 – 17 Σεπτεμβρίου 2020.

  8 χρόνια ζωής μετρά το Periodista.gr που γεννήθηκε μέσα στην κορύφωση της μνημονιακής κρίσης, μέσα στα χρόνια του ζόφου και συνεχίζει σήμερα εν μέσω μιας ακόμη κρίσης, της κρίσης της πανδημίας που σαρώνει την οικονομία και την κοινωνία σε πλανητικό επίπεδο, αλλά και στην πατρίδα μας.

  8 χρόνια μετά τη γέννηση του Periodista.gr συνεχίζουμε πιο ισχυροί από ποτε την προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση, στρατευμένοι πάντοτε στον αγώνα της Δημοκρατικής Παράταξης για το λαό και την πατρίδα. 

  8 χρόνια μετά μπορούμε να υπερηφανεύμαστε για την ανεξαρτησία μας. Η μεγαλύτερη απόδειξη για τους κακοπροαίρετους και τους πονηρούς είναι ότι έχουμε βρεθεί στο στόχαστρο Αριστερών και Δεξιών, επιχειρηματικών συμφερόντων μεγάλων και μικρών, ΜΜΕ της διαπλοκής. Έχουμε βρεθεί στο στόχαστρο των δομημένων συμφερόντων αυτού του τόπου, ακόμη και τμημάτων του υποκόσμου, αλλά δεν προσκυνήσαμε ποτέ και κυρίως δεν έχουμε πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ είτε από κρατική διαφήμιση, είτε από τράπεζα. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ, δεν υποκύψαμε ποτέ, δεν παρακαλέσαμε κανέναν, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε με οίκτο και κατανόηση πάντοτε τους εχθρούς μας και σε μια εποχή που οι περισσότεροι καταφεύγουν σε δημόσιες σχέσεις και γελοίες δημόσιες αβρότητες για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους στον θαυμαστό κόσμο των ΜΜΕ, εμείς εδώ στο Periodista.gr είμαστε προσηλωμένοι απλά στη δουλειά μας. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό διότι δεν έχουμε κανέναν ανάγκη παρά μόνο τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας. 

  Ξέρουμε πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να ξεμπερδεύουν με εμάς. Γνωρίζουμε επίσης πως είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι σε διάφορες συγκυρίες θεώρησαν πως ξεμπέρδεψαν μαζί μας. Ευτυχώς για τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας, χρηστών του διαδικτύου, εμείς είμαστε και θα είμαστε εδώ αφού σκοπεύουμε να τα εκατοστήστουμε (τουλάχιστον) και θα τα εκατοστήσουμε.  

  Χρόνια μας πολλά λοιπόν!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ