Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οίκτο προκαλεί ο Μπογδάνος με το παραλήρημά του κατά του Δημήτρη Μπεκιάρη και του Periodista.gr – Δείτε γιατί (ΦΩΤΟ)

  Periodista

  Το έχουμε ξαναγράψει. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να βασανίζει την ψυχή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος κατάφερε και τον “σουταρε” ο Αλαφούζος από τον ΣΚΑΪ και από τότε περιφέρεται δεξιά κι αριστερά προκαλώντας οίκτο. 

  Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και ο Μπογδάνος ασχολείται με το PERIODISTA.GR και τον Δημήτρη Μπεκιάρη… απειλώντας με αγωγές και μηνύσεις επειδή, λέει, γράψαμε πως ο ίδιος φωτογραφιζόταν μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι το Σάββατο, αλλά την Κυριακή (Διαβάστε ΕΔΩ). Μάλιστα, για κάποιον λόγο που ο ίδιος γνωρίζει, συνδυάζει τις… απειλές του με πιθανή αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Ποιος ξέρει; Μπορεί, αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο, να μην φωτογραφίζεται απλά μπροστά σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να προχωρήσει σε πιο ακραίες συμπεριφορές.

  Μετά, ο Μπογδάνος, μας κατηγορεί για δημοσιογραφία των ύβρεων. Μάλλον ο Μπογδάνος κάνει πλάκα. Το γιατί μπορείτε έυκολα να το διαπιστώσετε ΕΔΩ. Είδατε το επίπεδο των Μπογδάνων. Καταλάβατε επίσης ότι είμαστε μεγαλόψυχοι απέναντι σε Μπογδάνους που κουνάνε προκλητικά το δάχτυλό τους. 

  Εμείς ένα έχουμε να γράψουμε. Όσο και να τον λυπόμαστε για το κατάντημά του, όσο και να σπάμε πλάκα μαζί του μερικές φορές, προσευχόμαστε η Νέα Δημοκρατία να τον κατεβάσει ως υποψήφιο στις ερχόμενες εκλογές. Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι και ο κάθε πικραμένος παρέα. 

  Δείτε την παραληρηματική ανάρτηση του Μπογδάνου. Πραγματικά για λύπηση. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ