Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Μπεκιάρη για το Βατοπέδι στην εκπομπή «Κουτί της Πανδώρας» το 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)

  Στην εκπομπή “Κουτί της Πανδώρας”, το 2012, που εκείνη την εποχή μεταδιδόταν από τη ΝΕΤ, είχε μιλήσει ο διευθυντής του Periodista.gr Δημήτρης Μπεκιάρης στο πλαίσιο της έρευνας του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη και της δημοσιογραφικής του ομάδας για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

  Ο Δημήτρης Μπεκιάρης, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει συστηματική έρευνα στα ΜΜΕ που εργαζόταν τότε (εφημερίδες και περιοδικά) για την εμπλοκή του ξένου παράγοντα στις υποθέσεις των μονών του Αγίου Όρους, είχε αναλύσει ένα μέρος του διεθνούς power game που διεξαγόταν με επίκεντρο τη Μονή Βατοπεδίου, αλλά και το πλέγμα των σχέσεων του Ηγούμενου Εφραίμ με τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης Καραμανλή.

  Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα επίμαχα αποσπάσματα από το δεύτερο μέρος της δημοσιογραφικής έρευνας με τίτλο “Το Βατοπέδι σε νούμερα” από το το 42.33 και μετά και από το 47.42 μέχρι το τέλος.

  Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

  https://youtu.be/DGYle5KJrQw
  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ