Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Πάνος Καμμένος επιβεβαιωσε πλήρως το Periodista.gr για το επιχειρηματικό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

  Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR για το επιχειρηματικό κέντρο, στο οποίο αναφέρθηκε τις προάλλες ο Πάνος Καμμένος αποκαλύπτοντας πως συντονίζει την “εκτέλεση συμβολαίου” εναντίον του, επιβεβαίωσε πλήρως σήμερα το πρωί ο ίδιοςμιλώντας στην ΕΡΤ. 

  «Για τον Τζ. Σόρος που έχει μοιράσει δισεκατομμύρια εδώ και δεκαετίες σε όλες τις αλυτρωτικές οργανώσεις των Σκοπιανών δεν μιλά κανένας. Τον Σόρος που συκοφαντουσε την Ελλάδα παρουσιάζοντας την ως “μπαμπούλα” των Βαλκανίων. Και θα δείτε πολλά το επόμενο χρονικό διάστημα.», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

  Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε λοιπόν πως το επιχειρηματικό κέντρο, στο οποίο αναφέρθηκε, είναι ο Τζόρτζ Σόρος. 

  Για την Εφημερίδα των Συντακτών είπε: «Αυτά που γράφει η εφημερίδα είναι ηλιθιότητες. Ό,τι κάνει το κάνει για να προκαλέσει την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ».

  Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος είπε ότι οι τράπεζες έδωσαν δάνεια το πρώτο εξάμηνο του 2018 σε ΜΜΕ χωρίς εγγυήσεις. Εμείς θα συμπληρώσουμε ότι… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR ΕΔΩ και μείνετε συντονισμένοι διότι από αύριο ξεκινούν οι μεγάλες αποκαλύψεις για το βρώμικο σχέδιο που έχει αρχίσει να ξετυλίγεται.

  Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ