Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο ασταμάτητος πρωθυπουργικός ανιψιός ετοιμάζεται να μοιράσει νέο, ζεστό χρήμα

  Την επίσπευση των διαδικασιών εισροής νέου ζεστού κυβερνητικού χρήματος στα ΜΜΕ για να αναλάβουν εργολαβικά τη στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων και της σφοδρής κριτικής που δέχεται από τον Αλέξη Τσίπρα -«αφού την ώρα της μεγάλης συστράτευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο», όπως ακριβώς έλεγε το ραβασάκι που κατά λάθος διέρρευσε από το Μέγαρο Μαξίμου-, μεθοδεύουν οι παροικούντες την Ηρώδου Αττικού. Και, πράγματι, είναι λογικό αυτή η πληροφορία που τις τελευταίες ώρες πλανάται στα δημοσιογραφικά γραφεία να έρθει να επιβεβαιωθεί αφού το επιτελικό μπάχαλο στη διαχείριση της πανδημίας καλά κρατεί και η κυβέρνηση χρειάζεται λίγο «σπρώξιμο».

  Αυτό, όμως, μπορεί να γίνει εφικτό μόνο υπό τις ευλογίες του μαέστρου, του ανθρώπου που κρατά τη μπαγκέτα – αλλιώς του πρωθυπουργικού ανιψιού, Γρηγόρη Δημητριάδη. Χωρίς το «ναι», του μοναδικού που “αν βρισκόταν στον ΣΥΡΙΖΑ” θα μπορούσε, όπως έλεγε χαρακτηριστικά σε όρθιο πηγαδάκι πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, “να καλμάρει το γάβγισμα του Πολάκη”, συμπληρώνοντας ότι η αναζήτηση και η ενεργοποίηση ενός αντίστοιχου προσώπου θα έδινε τη δυνατότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κυβερνήσει χωρίς άναρθρες κραυγές όταν «έλθη εν τη βασιλεία» (καθώς “είναι ένα στοιχείο που” -όπως μαρτυρούσε- “λείπει”), είναι δύσκολο να περπατήσει οτιδήποτε. Θα πρέπει να λησμονεί, όμως, ο πρωτοκλασάτος πρώην υπουργός και νυν βουλευτής, ότι ο πρωθυπουργικός ανιψιός εκτός του ότι περνά με κόκκινο τα φανάρια… δαγκώνει. 

  Με τις ευλογίες Δημητριάδη λοιπόν, ναι, του προσώπου που όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές θέλουν να συναντήσουν γιατί τους λύνει -όπως οι ίδιοι σπεύδουν να ανακοινώνουν και να διαρρέουν- τα προβλήματα, αμέσως μόλις κόπασαν οι αντιδράσεις για το σκάνδαλο των 20 εκατ. ευρώ με τη λίστα Πέτσα Νο 1, η κυβέρνηση θέλησε να προσφέρει ένα ακόμη δωράκι στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας που κοστολογήθηκε συνολικά στα 2 εκατ. ευρώ για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς υπό την προϋπόθεση, πάντα, ότι θα… «Μένουμε ασφαλείς». Τότε, ήρθε να επιβεβαιωθεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR, μιας και η κυβέρνηση φρόντισε στις 27 Οκτωβρίου να περάσει σε άσχετο σχέδιο νόμου, διάταξη που προέβλεπε απευθείας αναθέσεις για τη νέα ενημερωτική καμπάνια για τον κορωνοιό. Άλλη ρύθμιση του νομοσχεδίου χορηγούσε προσαυξημένη έκπτωση για διαφημιστικές δαπάνες. Και τώρα υπό τις ευλογίες του εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού ετοιμάζεται η 3η και πιο κιμπάρικη και γενναία δόση που θα περιλαμβάνει μάλιστα και ιστοσελίδες και εφημερίδες μιας και τα πράγματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας έρχονται να γίνουν πιο ζόρικα.

  Το PERIODISTA.GR για ακόμη μια φορά δεν περιμένει κάτι, όπως δεν περίμενε και τότε μιας και ο κ. Δημητριάδης και η ομήγυρη έχουν φροντίσει γι΄ αυτό. Γιατί εμείς δεν θα τον λιβανίσουμε ποτέ ούτε θα γράψουμε τί ωραία που τα κατάφερε και πόσο καλός είναι για να μας δώσει μερικά ευρώ κρατικής διαφήμισης. Και ενώ έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη διαφημιστική «Initiative», πάλι θα δούμε – όπως είδαμε και με τη λίστα Πέτσα – διάφορες ανύπαρκτες ιστοσελίδες κουμπάρων να παίρνουν μερίδιο από τη διαφημιστική καμπάνια, από τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που θα μοιραστούν και πάλι, αλλά και πάλι όχι στο PERIODISTA.GR, που επαναλαμβάνουμε πως έχει συνεργαστεί με την «Initiative» στο παρελθόν, αλλά περιέργως βρέθηκε εκτός της… δικής της λίστας. Ας σημειωθεί, τέλος, πως υπάρχουν ενημερωτικές ιστοσελίδες, οι οποίες είναι αντιπολιτευόμενες αλλά έχουν πάρει μερίδιο από την πίτα. Ας είναι.

  Υ.Γ. Με το PERIODISTA.GR δεν ξεμπερδεύετε εύκολα πρωθυπουργικέ ανιψιέ – Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τα έργα και τις ημέρες σας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ