Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  O Τζανάκης «άδειασε» τον Πορτοσάλτε που επιτέθηκε με ειρωνείες σε εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ (vid)

  Νέα επίθεση εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης 11/1 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε κατά του γενικού γραμματέα της ΟΛΜΕ Νίκου Παπαχρήστου για το άνοιγμα των σχολείων, με τον οποίο όμως συμφώνησε ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, αδειάζοντας έτσι τον δημοσιογράφο.

  Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαχρήστος, που και σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δεχθεί επίθεση στην ίδια εκπομπή, δέχτηκε σφοδρή κριτική όταν είπε ότι θα μπορούσαν να παραταθούν για δυο εβδομάδες οι σχολικές διακοπές λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κορωνοϊού και αντίστοιχα να παραταθεί κατά δυο εβδομάδες το σχολικό έτος.

  Οι δημοσιογράφοι στη συνέχεια τον κατηγόρησαν ότι θέλει να κάνει διακοπές. «Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε ανοιχτά σχολεία, δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών θέλετε», είπε ο Άρης Ποστοσάλτε. Ωστόσο, σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών είχε τονίσει ότι οι δύο εβδομάδες δεν θα χαθούν, αλλά θα παραταθεί το σχολικό έτος.

  Ωστόσο, ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, συμφώνησε τον κ. Παπαχρήστο λέγοντας ότι έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών όπως επίσης ότι έχει δίκιο στο αίτημα για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

  Όπως επεσήμανε ο Νίκος Τζανάκης είναι σωστή η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ενώ επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο.

  Δείτε το βίντεο μετά το 16ο λεπτό:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ