Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  «Ο Ευαγγελάτος κοιτάει τον…» – Ραγδαίες εξελίξεις στο Mega Channel του Μαρινάκη με αλλαγές σε πρόσωπα

  Iδιαιτέρως προβληματισμένοι είναι στο MEGA με τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού που δεν λέει να ξεκολλήσει από τα 5άρια. Την ίδια ώρα που ο Νίκος.. Ευαγγελάτος δυο ώρες νωρίτερα κοιτάει κατάματα τον ανταγωνισμό και ενίοτε χτυπάει πρωτιές στη ζώνη του και συνεχίζει και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

  Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τον ενημερωτικό τομέα. Κι αυτό γιατί όλο το βάρος για την ερχόμενη σεζόν έχει πέσει στην ψυχαγωγία – με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αφενός – και αφετέρου με την μυθοπλασία που στήνεται με πολύ προσεκτικές κινήσεις για του χρόνου.

  Ωστόσο, μετά το Μάιο που θα έχει κλείσει το κομμάτι των σειρών και της προετοιμασίας τους, τα επιτελικά στελέχη του MEGA πρόκειται να ασχοληθούν και με το κομμάτι της ενημέρωσης που αποτελεί την ναυαρχίδα του κάθε καναλιού και ιδίως του Μεγάλου Καναλιού που είχε παράδοση και σε αυτό.
  Οι αλλαγές αφορούν στο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ δεν αποκλείονται αλλαγές και σε άλλες βάρδιες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ