Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Λύσσαξαν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη με το Periodista.gr – Γέλαει ο κόσμος με τους ερασιτέχνες της ενημέρωσης

  Periodista

  Η αρχή είχε γίνει το φθινόπωρο του 2014. Άγνωστο για ποιον λόγο η εφημερίδα «Παραπολιτικά», επιρροής Μαρινάκη (άντε, δεν θα γράψουμε ότι είναι του ίδιου), είχε κάνει «αφιέρωμα» στον εκδότη και διευθυντή του PERIODISTA.GR, Δημήτρη Μπεκιάρη. Επρόκειτο για ένα ρεπορτάζ της πλάκας γεμάτο ψεύδη, ανακρίβειες και ασυναρτησίες. Μάλιστα η εφημερίδα είχε αρνηθεί να δημοσιεύσει την επιστολή απάντηση του Δημήτρη Μπεκιάρη

  Αυτή ήταν η αρχή. 

  Επανήλθαν τα «Παραπολιτικά» ξανά και ξανά. Είτε μέσω του εκδότη τους Γιάννη Κουρτάκη στον οποίο απάντησε ο Δημήτρης Μπεκιάρης (Διαβάστε ΕΔΩ), είτε μέσω του υπαλληλικού προσωπικού, που κάπως πρέπει να ζήσει και αυτό (Διαβάστε ΕΔΩ). 

  Μετά ήταν η σειρά του ΒΗΜΑτος να ασχοληθεί και με το PERIODISTA.GR. Ο «Ειδικός Συνεργάτης» και η εφημερίδα του Μαρινάκη δημοσίευσαν πρόσφατα ένα γραφικό ρεπορτάζ για «κυβερνητικό στρατό στα ΜΜΕ» και ασχολήθηκαν εκ νέου με το PERIODISTA.GR (Διαβάστε ΕΔΩ).

  Αφού εξαντλήθηκαν οι ασυναρτησίες και οι ανοησίες σε «Παραπολιτικά» και πρώην ΔΟΛ (νυν ΔΟΜ), ήταν η σειρά του gavros.gr, επιρροής Μαρινάκη επίσης, να ασχοληθεί με την πάρτη μας. 

  Εδώ συνέβη το εξής απίστευτο: Το PERIODISTA.GR αναδημοσίευσε ένα άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου (Διαβάστε ΕΔΩ). Στο gavros.gr ενοχλήθηκαν δήθεν και ανέθεσαν μάλλον σε κάποιο παιδάκι (Αν κρίνουμε από τον τρόπο γραφής) -το οποίο πρέπει να έχει τόση σχέση με τη δημοσιογραφία, όση εμείς με την αστροφυσική – να συντάξει ένα παραληρηματικό κείμενο στο οποίο γράφει απίστευτα πράγματα. 

  Διαβάστε το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο gavros.gr ΕΔΩ.

  Αφού το διαβάσατε πάμε παρακάτω.

  Καταλαβαίνει ακόμη και ο πλέον άσχετος ότι η ιστοριούλα του συντάκτη του ανόητου κειμένου του gavros.gr είναι ένα παραμυθάκι με «Υπουργούς, που είναι εχθροί του Ολυμπιακού και βάζουν κάποια κακά σάιτς να γράφουν κατά της ομάδας». Αυτό έγραψε ο τιτάνας της σκέψης που συνέταξε το άρθρο στο gavros.gr. Μόνο που δεν σκέφτηκε πως αυτά τα κακά σάιτς, τα “φερέφωνα”, όπως αναφέρει το άρθρο, “της παρέας του Μαξίμου” δεν θα χρειαζόταν να έχουν προχωρήσει σε αναπαραγωγή του άρθρου του Γιώργου Γεωργίου αν ήθελαν να ασκήσουν κριτική σε αγωνιστικά ζητήματα, αλλά θα την έκαναν μόνα τους τη δουλειά. Εκτός και αν ο τιτάνας της σκέψης, το παλικάρι του gavros.gr ήθελε να πει και τελικά το ξέχασε πως στη… συνωμοσία κατά του Ολυμπιακού συμμετείχε και ο Γιώργος Γεωργίου και το sportdog.gr. Αστεία πράγματα.

  Προσέξτε τώρα: Είναι τέτοια η ανοησία, που δεν αναφέρουν καν το sportdog.gr, ούτε για ξεκάρφωμα. Της επίθεσης στο PERIODISTA.GR δεν έχει προηγηθεί, ούτε για τα προσχήματα, κάποιο άρθρο για το sportdog.gr, το οποίο στο κάτω, κάτω είναι αθλητικό σάιτ. Δεν τους πείραξε, όπως φαίνεται, το εν λόγω άρθρο για τον Κέβιν Μιραλάς, όταν δημοσιεύτηκε στο sportdog. Αν δηλαδή το PERIODISTA.GR δεν είχε αναδημοσιεύσει το άρθρο του sportdog.gr, για τον “Γαύρο” και τους συντελεστές του δεν θα έτρεχε τίποτα. Ο αναγνώστης της εν λόγω οπαδικής ιστοσελίδας δεν θα μάθαινε ποτέ. Είναι προφανές, λοιπόν, πως ο στόχος είναι το PERIODISTA.GR και η αιτιολογική βάση της επίθεσης μπορεί με ευκολία να εντοπιστεί σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λόγους, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Το άρθρο για τον Μιραλάς υπήρξε απλά ένα πρόσχημα. Τους τα γράφουμε απλά, μπας και καταλάβουν εκεί στο gavros.gr και την επόμενη φορά είναι πιο προσεκτικοί όταν θελήσουν να στήσουν προβοκάτσια στο όνομα του κόσμου του Ολυμπιακού. Να το πούμε αλλιώς: Είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικός ο τρόπος που επιχείρησε η ιστοσελίδα να πλήξει το PERIODISTA.GR, θέλοντας να κατασκευάσει έναν ακόμη δήθεν εχθρό του Ολυμπιακού. 

  Αν τα παλικάρια από το gavros.gr δεν ήθελαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τότε πιθανότατα να συμβαίνει κάτι πολύ πιο ανησυχητικό: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. Διότι είναι σαφές πως το άρθρο που δήθεν τους ενόχλησε είναι αναπαραγωγή από το sportdog.gr. Εμείς και την πηγή βάλαμε και το όνομα του αρθρογράφου. 

  Αν ήθελαν, όμως, να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τότε είναι κρίμα μία οπαδική ή αθλητική ιστοσελίδα να λειτουργεί σαν κομματικό φερέφωνο της Νέας Δημοκρατίας. Φανταζόμαστε ότι κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε στον κόσμο του Ολυμπιακού. Έχει η Νέα Δημοκρατία πολλά ΜΜΕ να την στηρίζουν. Δεν χρειάζεται να μπαίνουν στον παιχνίδι και αθλητικές – οπαδικές ιστοελίδες. 

  Κι επειδή αναρωτιέται το gavros.gr «τι πρεμούρα έπιασε ένα πολιτικό σάιτ να ασχολείται με τον Ολυμπιακό», καλύτερα θα ήταν μερικοί – μερικοί να κοιτάξουν τι πρεμούρα έχει πιάσει κάποια αθλητικά σάιτς και ασχολούνται με την πολιτική το τελευταίο χρονικό διάστημα, νομίζοντας πως απευθύνονται σε σανοφάγους αναγνώστες και χρήστες του διαδικτύου. 

  Τέλος. Την επίθεση του gavros.gr στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, θα μπορούσαμε να την αποδώσουμε στα όσα έχουν γίνει γνωστά αναφορικά με την εφαρμογή του συστήματος Video Assistant Referee (VAR) στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν και το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση που είχε ο ίδιος με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον γγ Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιο Ράλλη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Γραμμένο.

  Η τεχνολογία μέσω της χρήσης του συστήματος βίντεο που βοηθά τους διαιτητές στην λήψη σωστών αποφάσεων, θα τεθεί και στην υπηρεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

  Ποιος ξέρει; Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αυτό. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ