Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Kρούση σε πασίγνωστη τηλεοπτική δημοσιογράφο από τον Ανδρουλάκη

  Νέα πρόσωπα σε θέσεις-κλειδιά, εσωτερικές ανακατατάξεις και μια νέα ηγετική ομάδα, η οποία βρίσκεται υπό διαμόρφωση, φέρνει η ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ. Περίπου δύο εβδομάδες μετά την πανηγυρική εκλογή του, ο νέος αρχηγός της Χαριλάου Τρικούπη έδωσε προτεραιότητα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, διευθετώντας άμεσα και αναίμακτα σχεδόν όλα τα ζητήματα που αφορούσαν τις εκεί αρμοδιότητες και τους ρόλους.

  Μία από τις πιο σημαντικές θέσεις ευθύνης, που για την ώρα δεν έχει καλυφθεί, είναι αυτή του εκπροσώπου Τύπου. Για την πλήρωσή της, με βάση σενάρια που κυκλοφόρησαν αλλά διαψεύστηκαν από το προεδρικό περιβάλλον, έγινε κρούση σε γυναίκα τηλεοπτική δημοσιογράφο, που όμως δεν προχώρησε. Υπό το φως των νέων δεδομένων, μια λύση που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι να αναλάβει καθήκοντα ο Απόστολος Πάνας, βουλευτής Χαλκιδικής, από τη νέα γενιά στελεχών του Κινήματος και συνομήλικος του κ. Ανδρουλάκη.

  (Με πληροφορίες από σχετικό ρεπορτάζ της efsyn.gr)

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ