Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η απάντησή μας στο νέο ρεσιτάλ συκοφαντίας και παραπληροφόρησης του Κουρτάκη και της παρέας του – Το πάρτι, όμως, δεν ξεκίνησε ακόμη

  Periodista

  Δεν έβαλε μυαλό ο… καλός φίλος του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, και εκδότης (γελάει ο κόσμος) της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης την τελευταία φορά που ξεφτιλίστηκε, όταν είχε στείλει εξώδικο στο Periodista.gr και στον Δημήτρη Μπεκιάρη για λογαριασμό… του Κυριάκου Μητσοτάκη(Διαβάστε πως αυτοδιασύρθηκε ο Κουρτάκης ΕΔΩ).

  Δεν έβαλε μυαλό λοιπόν και συνεχίζει. Ανέθεσε λοιπόν, στην τελευταία έκδοση της εφημεριδούλας του, σε κάποιον υπαλληλάκο του να συντάξει ένα ακόμη συκοφαντικό ρεπορτάζ εναντίον του Periodista.gr και του Δημήτρη Μπεκιάρη.

  Για να μην πλατιάζουμε, το ρεπορτάζ που κινείται στη σφαίρα της γελοιότητας (για να μην γράψουμε τίποτα βαρύτερο) συμπυκνώνεται στο εξής: «Το παζλ και οι διαδρομές εταιρειών που δείχνουν σύνδεση του Λ. Λαυρεντιάδη, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ – ELFE, με τον Γ. Φιλιππάκη, τον Μ. Πετσίτη, τον Α. Αρτεμίου, τον Δ. Μπεκιάρη και φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης».

  Με αυθαίρετα συμπεράσματα, πρόχειρες και ανυπόστατες συνδέσεις, πρωτοφανείς ανακρίβειες (είπαμε πρόκειται για ρεπορτάζ της πλάκας) τα «Παραπολιτικά» γράφουν μεταξύ άλλων στο μνημείο γελοιότητας: «Στις 21 Φεβρουαρίου 2017 υπήρξε πληρωμή ύψους 10.000 της εταιρείας Maze προς τον Δημήτρη Μπεκιάρη και το φιλοκυβερνητικό site Periodista.gr».

  Προσέξτε το σκεπτικό των Κουρτάκηδων της ενημέρωσης: Επειδή ένα στέλεχος μίας εταιρείας, λένε, που συνδέεται, λένε, με τα ELFE, της οποίας λένε πως – σύμφωνα με πληροφορίες των Κουρτάκηδων – δηλώνει φορολογικός εκπρόσωπος ο Μανώλης Πετσίτης που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, απέκτησε, το στέλεχος, κάποια στιγμή μερίδιο στη διαφημιστική εταιρεία Μaze, λένε, και επειδή, λένε, κάποια στιγμή υπήρξε μία πληρωμή από την εν λόγω διαφημιστική εταιρεία στο Periodista.gr, λένε, ο Δημήτρης Μπεκιάρης, λένε, συνδέεται με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

  Σε ότι αφορά σε εμάς: Υπενθυμίζουμε πως η αρθρογραφία μας για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μόνο φιλική για τον ίδιο δεν έχει υπάρξει. Το αντίθετο. Ωστόσο οι Κουρτάκηδες της ενημέρωσης δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να συκοφαντήσουν και να παραπληροφορήσουν «ανακαλύπτοντας» δήθεν «σύνδεση του Λ. Λαυρεντιάδη με τον Δημήτρη Μπεκιάρη».

  Πάμε τώρα παρακάτω.

  Στους «παραγιούς» των εκδοτών που τους βάζουν να υπογράφουν γελοιότητες δεν κρίνουμε σκόπιμο να απαντήσουμε. Με αυτούς, όταν δεν τους λυπόμαστε, σπάμε πλάκα, αλλά τώρα έφτασε η ώρα που θα σπάσουν πλάκα μαζί τους όλοι. Εξάλλου, πολλές φορές, δυστυχώς για τους ταλαίπωρους ανθρώπους, η ξεφτίλα γίνεται επάγγελμα. Δεν γνωρίζουμε τις ανάγκες τους, δεν θα τους κρίνουμε για την επιλογή τους να ζήσουν ως παρατρεχάμενοι. Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως αν είχαν τη στοιχειώδη αντιληπτική ικανότητα και αξιοπρέπεια δεν θα υπέγραφαν τις γελοιότητες που τους υπαγορεύουν οι Κουρτάκηδες και τα ανίψια του «θείου».

  Πριν ξεκινήσει το πάρτι ωστόσο σημειώνουμε τα εξής:

  Γιάννη Κουρτάκη:

  –      Εμείς, δεν τσεπώσαμε 1.000.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ

  –      Δεν ανησυχούμε εμείς για την εξέλιξη της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ, ούτε εκφράζουμε δεξιά κι αριστερά της ανησυχίες μας και σίγουρα δεν θα βρεθούμε εμείς στο επίκεντρο της καταιγίδας που λένε πως θα ξεσπάσει σύντομα.

  –      Δεν ήμασταν εμείς τα παιδιά για τα θελήματα της Ντόρας στα ΜΜΕ.

  –      Δεν πανηγυρίζαμε τη μία χρονιά το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού στα μπουζούκια παρέα με τους παίχτες και την επόμενη χρονιά το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού πάλι παρέα με τους παίχτες. 

  –      Δεν καθίσαμε εμείς να μας προσβάλουν δημόσια εφοπλιστές, ούτε τους κοιτούσαμε, ενώ μας προσέβαλαν, κουνώντας με ευγνωμοσύνη την ουρά μας σαν υποτακτικά μαντρόσκυλα.

  –      Δεν καλούσαμε εμείς… παπάδες καταδικασμένους για σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ (εκεί να δεις συμπτώσεις) όταν χτίζαμε εκκλησάκια.

  –      Δεν ήμασταν εμείς σε λίστες δημοσιογράφων που συμμετείχαν στο πάρτι και στο μεγάλο φαγοπότι του 9,84.

  –      Το βασικότερο: Εμείς δεν έχουμε καταδικαστεί ποτέ και για τίποτα.

  –      Δεν γελούσε με εμάς και τα χαΐρια μας όλη η νυχτερινή Αθήνα.

  –      Δεν βρίζαμε εμείς μανάδες στα social media ούτε χτυπούσαμε τους αντιπάλους μας με χυδαιότητες σε βάρος των ανήλικων τέκνων τους.

  –      Δεν κάναμε εμείς τους νταραβεριτζήδες πέριξ της πλατείας του Κολωνακίου και την ίδια ώρα φωνάζαμε «να μείνει άλλα 4 χρόνια ο Καραμανλής πρωθυπουργός» για να βγάλουμε λεφτά.

  –      Δεν ακουγόμαστε εμείς σε ηχητικά ντοκουμέντα πριν από δύο χρόνια να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια και για υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης και να λέμε πως δεν υποκύπτουν σε συμφέροντα, και σήμερα για τους ίδιους υπουργούς να γράφουμε και να λέμε τα ακριβώς αντίθετα επειδή – ποιος ξέρει για ποιους λόγους – αποφασίσαμε να ταΐσουμε σανό τα γίδια.

  –      Δεν βρίζαμε εμείς τον Αλαφούζο και μετά τον αποθεώναμε, επειδή στην πρώτη περίπτωση το αφεντικό μας ήταν τσακωμένο με τον Αλαφούζο και στη δεύτερη περίπτωση τα είχε βρει με εκείνον.

  –      Σίγουρα δεν είμαστε εμείς εκείνοι που φωτογραφιζόμασταν με τον Λαυρεντιάδη και τον Κυριακίδη. Θα σου δείξουμε, Γιαννάκη, τις επόμενες ημέρες μερικές φωτογραφίες που μπορεί να σου θυμίσουν κάτι.

  –      Σίγουρα δεν είχαμε εμείς πάρε – δώσε με χρυσαυγίτες, ούτε μεταφέραμε τα μηνύματά τους δεξιά κι αριστερά.

  Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

  Ένα είναι το σίγουρο. Επειδή εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον κάθε ένα τι είναι και ποιοι είναι οι Κουρτάκηδες της ενημέρωσης, θα φροντίσουμε με υπευθυνότητα και προσήλωση στο καλό και τεκμηριωμένο ρεπορτάζ να μάθουν και οι υπόλοιποι. Και θα το κάνουμε αυτό κόντρα σε όλες τις κοπριές του κόσμου.

  Το πάρτι δεν ξεκίνησε ακόμη Γιαννάκη. Θα ξεκινήσει σύντομα, όμως.

  Καλή χρονιά.

  ΥΓ: Μιας και παραπάνω αναφερθήκαμε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με το οποίο είχες πολλά πάρε – δώσε, όπως έχει αποδειχτεί, θα θέλαμε, Γιάννη Κουρτάκη να μας βοηθήσεις σε μία έρευνα που κάνουμε.

  Ρωτάμε λοιπόν: Μήπως γνωρίζεις ποιον είχε καταγγείλει δημόσια γνωστό μοντέλο για σεξουαλική παρενόχληση; Μήπως γνωρίζεις ποιον είχε ξεφτιλίσει δημόσια το εν λόγω μοντέλο, εν μέσω καταγγελιών, αποκαλώντας τον «εραστή της χούφτας»; Το αντικείμενο της έρευνάς μας δεν είναι η σεξουαλική παρενόχληση, αλλά το πώς από τις παρακμιακές εκπομπές, το μοντέλο έφτασε να κάνει τη δημοσιογράφο στις Βρυξέλλες.  

  Το περίεργο είναι πως το γνωστό αυτό μοντέλο, στο οποίο άνθρωπος του Τύπου είχε τάξει δουλειά, στη συνέχεια βρέθηκε στο γραφείο πρώην υπουργού ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Novartis. Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως ο εν λόγω υπουργός, φέρεται να έχει πολύ καλές σχέσεις με το πρόσωπο που είχε καταγγείλει η εν λόγω κυρία. Τα γνωρίζει όλα αυτά ο πρώην υπουργός; Διότι αν τα γνωρίζει τότε βρωμάει η υπόθεση. Τι τους συνδέει όλους αυτούς; Το ΚΕΕΛΠΝΟ και… πολλά άλλα, λένε οι κακές γλώσσες.

  Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες μπορεί να σε βοηθήσουν, αν γνωρίζεις βέβαια, να θυμηθείς ποιο ήταν το συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό ντε που το μοντέλο είχε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση πριν ξεκινήσει καριέρα επιπέδου κάνοντας στροφή στην… ποιότητα. Εξάλλου υπάρχουν βίντεο και sms τα οποία σίγουρα μπορεί να βοηθήσουν την μνήμη οποιουδήποτε γνωρίζει, αν τελικά γνωρίζει.

  Γιαννάκη, επειδή περισσότερο από εκδότης ή φίλος εφοπλιστών και των Μητσοτάκηδων είσαι ρεπόρτερ και επειδή ήσουν πολύ καλός – ο καλύτερος – πελάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ, υποθέτουμε πως ίσως να είχε υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι για αυτήν την υπόθεση. Η διαίσθησή μας πάντως λέει το εξής: Θα γελάσουν το παρδαλό κατσίκι, οι πέτρες και ο κάθε πικραμένος μαζί. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ