Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  H δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος που αποφάσισε να… ξεβλαχέψει και αναλαμβάνει κρίσιμο πόστο στο Nitro του Κωστόπουλου

  Tο Nitro επιστρέφει. Και μαζί με το περιοδικό επιστρέφει ο θρυλικός εκδότης του και γερόλυκος του λάιφσταϊλ, Πέτρος Κωστόπουλος που ήδη βλέπει κόσμο για να στελεχώσει το όλο εγχείρημα.

  Η Ρομίνα Ξύδα που είχε αποχωρήσει από τον όμιλο του “Πρώτου Θέματος” πήγε λοιπόν στο Nitro και αναλαμβάνει αρχισυντάκτρια . Η δημοσιογράφος, με πολύτιμη προϋπηρεσία στον ΔΟΛ, δημοσιοποίησε η ίδια στα σόσιαλ μίντια την έναρξη της συνεργασίας με το περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου. «Αποφάσισα να ξεβλαχέψω (και να ξαναγελάσω στη δουλειά) #Nitro_editor_in_chief », έγραψε συγκεκριμένα η Ρομίνα Ξύδα στο fb αναγγέλλοντας με χιούμορ την έναρξη της συνεργασίας της με το Nitro.

  (Με πληροφορίες από zoornalistas.com)

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ