Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Γελάει ο κόσμος με τον θλιβερό υπάλληλο «του στενού φίλου του Μαρινάκη» (ΦΩΤΟ)

  Periodista

  Οίκτο και άφθονο γέλιο έχει προκαλέσει η επικείμενη συνεργασία των βασικών συντελεστών του “αριστερού” περιοδικού Unfollow με τη σαββατιάτικη ναυαρχίδα της Δεξιάς που διασυνδέεται… μέσω της φιλίας του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 

  Ωστόσο, εμείς έχουμε γράψει ότι τα παιδιά, που πλαισιώνονται από διάφορους αριστερομετρητές, είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και δεν θα τους κρίνουμε επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και το περιοδικό, όπως, μαθαίνουμε δεν πηγαίνει και πολύ καλά. 

  Θα σταθούμε μόνο σε μία πραγματικά θλιβερή περίπτωση που συνεργάζεται με το περιοδικό.

  Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σωτήρη, ο οποίος είναι επιμελητής έκδοσης του REPORT (aka Unfollow), γνωστός γυρολόγος σε κόμματα και σχήματα της Αριστεράς (από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο μόρφωμα του Λαφαζάνη), δήθεν δημοσιογράφος και καθηγητής υποτίθεται. 

  Ο θλιβερός αυτός τύπος, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαμε, αλάλαζε το 2014 κατά του διευθυντή του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη με το επιχείρημα ότι είχε εργαστεί επί 7 χρόνια στην εφημερίδα “Η ΑΞΙΑ”. Χωρίς σχόλια διαβάστε το σκεπτικό του… ογκόλιθου της διανόησης. 

  Διαβάστε ένα από τα tweets

  Αυτός ο θλιβερός και αστείος τύπος τώρα θα εργάζεται στα Παραπολιτικά. Που διασυνδέονται με τον εφοπλιστή Μαρινάκη. Εξάλλου ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης, είχε συνοδεύσει τον εφοπλιστή στην πρόσφατη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες. Εμείς δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να ασχοληθούμε με τον αστείο αυτόν κύριο που επιχειρούσε αστείες συνδέσεις του Δημήτρη Μπεκιάρη με τον Μαρινάκη επειδή δούλευε στην εφημερίδα “Η ΑΞΙΑ”. Εξάλλου έχουμε μία αρχή στον “πόλεμο” που διεξάγεται. Δεν ασχολούμαστε με “γυναικόπαιδα”. Τον αφήνουμε στη γενική χλεύη του κόσμου, που γελάει με εκείνους οι οποίοι έβαζαν αριστερόμετρα, έβριζαν και προπηλάκιζαν αριστερούς στο διαδίκτυο. 

  Εμείς θα αντιστρέψουμε τώρα τα ερωτήματα; Unfollow# Δηλαδή Παναγιώτης Σωτήρης, των Παραπολιτικών και του Κουρτάκη (μάλλον Μαρινάκης) ήταν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μετά στη Λαϊκή Ενότητα; 

  ΥΓ: Το καλοκαίρι του 2014 ο Δημήτρης Μπεκιάρης είχε συναντηθεί στο Ψυχικό με έναν εκ των τριών βασικών συντελεστών του Unfollow, ο οποίος είχε διαχωρίσει τη θέση του από τις αστειότητες του Παναγιώτη Σωτήρη και είχε κάνει λόγο για “ιδιόμορφη περίπτωση”. 

  Αυτά προς το παρόν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ