Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εφιάλτες με το Periodista.gr βλέπει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (ΦΩΤΟ)

  Εφιάλτες με το PERIODISTA.GR πρέπει να βλέπει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως κατηγορεί το PERIODISTA.GR για την διακίνηση μίας είδησης την οποία ΔΕΝ δημοσιεύσαμε ποτέ. 

  Δεν ξέρουμε τι έκαναν οι υπόλοιποι στους οποίους αναφέρεται ο Μπογδάνος, εμείς, όμως, δεν αναλάβαμε καμία διαστρέβλωση και καμία διάχυση καμίας δήλωσης του Μπογδάνου για το θέμα στο οποίο αναφέρεται. Όσο και να ψάξει ο ίδιος στο PERIODISTA.GR δεν θα βρει καμία απολύτως αναφορά στις δηλώσεις του για τον Ζακ Κωστόπουλο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία αναφορά, κανένα ρεπορτάζ, καμία ανάρτηση. Και δεν υπάρχει διότι καταλάβαμε πολύ καλά τι είπε. Και επειδή καταλάβαμε πολύ καλά τι είπε δεν μπήκαμε στη διαδικασία δημιουργίας εντυπώσεων. 

  Από εκεί και πέρα είναι εμφανές πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βιώνει ακόμη τις συνέπειες της απομάκρυνσής του από τον ΣΚΑΪ, αλλά και από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ