«Από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια…» – Λύγισε στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης για τον τραγικό θάνατο εικονολήπτριας (vid)

Κατέληξε δυστυχώς η γυναίκα που είχε αποκομίσει σοβαρά τραύματα σε τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, σήμερα τα ξημερώματα. Η είδηση του τροχαίου είχε γίνει γνωστή ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όμως λίγο μετά τις 09:00 έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για την εικονολήπτρια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, Μαίρη Μάτσα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;