Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο νέος εκδότης του Βήματος προτιμά «τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία»

  Οι αλλαγές στην κλίμακα επιτελικών του Βήματος έφερε τον Γιώργο Μαντέλα στη θέση τού διευθυντή (χωρίς να εγκαταλείπει την ίδια θέση στα Νέα) και τον Γιάννη Πρετεντέρη σε εκείνη του εκδότη.

  Για τον τελευταίο επικράτησαν τα πολιτικά του αισθήματα (που συμπλέουν με εκείνα της ιδιοκτησίας) και όχι τα αθλητικά. Αν κριτήριο ήταν τα συλλογικά, ασφαλώς θα υπήρχε σκεπτικισμός.

  Ο Πρετεντέρης δεν είναι απλώς φίλος του Παναθηναϊκού, είναι οπαδός –και «σκληρός» μάλιστα, αν κρίνουμε από το μπουκάλι που πέταξε στον διαιτητή αγώνα μπάσκετ της ομάδας του με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, πριν από περίπου 26 χρόνια.

  Τότε ο δημοσιογράφος-οπαδός είχε δηλώσει στην Ελευθεροτυπία (Νίκος Παπαδογιάννης) ότι προτιμά «τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία» και ότι εκείνη την ώρα, είπε, το γήπεδο έβραζε από αγανάκτηση, φώναζε και πέταγε μπουκάλια. Οπότε, κατά δήλωσή του, ήταν εύλογο να αντιδράσει και αυτός… εθιμικά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ