Χυδαίο «ξέπλυμα» του τάγματος Αζόφ στον ΣΚΑΪ: «Τάισαν τους Έλληνες» – Ο Πορτοσάλτε χαρακτήρισε τους Έλληνες «ναζιστές» (vid)

Ένα απίστευτο «ξέπλυμα» στη δολοφονία της δημοκρατίας που έγινε χθες στη Βουλή των Ελλήνων με ευθύνη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε ο ΣΚΑΪ. 

Το κανάλι του Φαλήρου έβγαλε το «πλυντήριο» για να «ξεπλύνει» την κυβέρνηση.

Η δημοσιογράφος Λ.Κλέιτου αποθέωσε το Τάγμα Αζόφ λέγοντας ότι «επειδή υπάρχει μεγάλη υστερία γύρω από το Τάγμα Αζόφ, ότι είναι ενταγμένο μέσα στον ουκρανικό στρατό, ότι δεν είναι το Τάγμα Αζόφ του 2013-2014. Αν η Μαριούπολη είναι ακόμα όρθια είναι λόγω του Τάγματος Αζόφ και της αντίστασης στην οποία μετέχουν και Έλληνες ομογενείς». 

Εκεί παρενέβη ο Δ.Οικονόμου λέγοντας ότι «ο Μ.Ανδρουλάκης ο πρέσβης μας είπε μας τάισαν οι Αζόφ», με την Λ.Κλέιτου να συνεχίζει την αποθέωσε τονίζοντας ότι: «Γιατί πρέπει εμείς να τρώμε τα κομμάτια μας κάθε φορά είτε είναι θέμα εσωτερικό ή εθνικό ή ένα εξωτερικό θέμα. Μέσα στο Τάγμα Αζόφ είναι πάρα πολλοί ομογενείς μας, αυτός ο τύπος που εμείς λέμε ναζί δίνει τη μάχη για την πατρίδα του».

Φυσικά δεν έλειψε και η παρέμβαση του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος είπε ότι ήταν ένα «επικοινωνιακό λάθος» τα όσα έγιναν στη Βουλή και επιτέθηκε στους Έλληνες, χαρακτηρίζοντας τους «ναζιστές» και «Πουτινόφιλους».  

«Όλα καλά. Έγινε τίποτα; Η επιλογή του βίντεο ήταν επικοινωνιακό λάθος. Το Αζόφ είναι ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό, έχει μέσα ναζιστές οι οποίοι πήραν στις εκλογές 1-2%, στην Ελλάδα Χρυσή Αυγή ναζιστών εγκληματιών που βρίσκονται στη φυλακή όλοι ψήφισαν 7%», είπε ο Α.Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σε ερώτηση για το εάν θα έπρεπε να κοπεί το συγκεκριμένο βίντεο είπε ότι «αν το βλέπαμε εμείς θα ασκούσαμε λογοκρισία στον Ζελένσκι; Εμείς έχουμε έναν καλεσμένο, δεν καλέσαμε τον Μιχάηλ, λέω ότι ήταν ένα επικοινωνιακό λάθος.

Ότι σηκώνονται οι Πουτινόφιλοι να κάνουν κριτική μου κάνει χιούμορ, δηλαδή βγαίνει το ΚΚΕ οι απολογητές του Πούτιν να σχολιάσουν έναν άνθρωπο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...