Στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέες αποκαλύψεις

Στον ανακριτή θα παρουσιαστεί σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος από την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει στον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλες πέντε κοπέλες προτίθενται να προβούν σε καταγγελίες κατά του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι οποίες διαπίστωσαν πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές τους.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια», ενώ για την απολογία του παρουσιαστή τόνισε ότι «αν κριθεί ύποπτος φυγής, μπορεί να τεθεί προσωρινά κρατούμενος».

«Εισαγγελέας και ανακριτής τη Δευτέρα θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει του εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας μιλώντας στο OPEN.

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ότι «έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site.

Όσον αφορά τη δεύτερη καταγγέλλουσα, είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο, τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα, ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί» κατέληξε ο δικηγόρος.

O δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σημείωσε πως η υπόθεση των βίντεο «έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το ηλεκτρονικό αποτύπωμα των βίντεο, ενώ παράλληλα θα γίνει έρευνα και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του για να διαπιστωθεί αν ο παρουσιαστής λάμβανε χρήματα για την ανάρτηση των βίντεο και των φωτογραφιών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...