Σοκάρει (ξανά) η ιστοσελίδα που πρόσκειται στη Δούρου και που άνοιξε το σεξιστικό οχετό κατά της Αχτσιόγλου: «Δημοσιογράφικά ελκυστικό» να…» (pic)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου με την απάντηση της ιστοσελίδας που πρόσκειται στη Ρένα Δούρου (είχε λάβει 20.000 ευρώ όταν ήταν Περιφερειάρχης Αττικής) στις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν αφότου ξεχείλισε ο σεξιστικός οχετός κατά της Έφης Αχτσιόγλου (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας βρίσκουν “δημοσιογραφικά εκλκυστικό” το σεξιστικό σχόλιο που έκαναν, καθώς παρέλειψαν να αναφέρουν το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου την πρωτιά της οποίας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να μειώσουν γράφοντας: “Η σύζυγος του Γραμματέα του κόμματος Δημ Τζανακόπουλου και πρώην υπουργος Εργασίας φέρεται να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ελάχιστη διαφορά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 29 ψήφους διαφορά που κρίθηκαν από τμηματα της Γλυφάδας και του Κορυδαλού”.

Σύμφωνα με τους αμετανόητους “νυν ΣΥΡΙΖαίους” διαχειριστές της ιστοσελίδας, που κατά το παρελθόν συνδέονταν με βουλευτή της ΝΔ, η Έφη Αχτσιόγλου δεν έχει όνομα, δεν έχει ιδιότητα, είναι η κυρία του κυρίου. Πάλι καλά που δεν την ανέφεραν ως την “Δημήτραινα του Τζανακόπουλου”.

Μαθαίνουμε επίσης ότι έχουν ενοχληθεί επειδή τους χαρακτηρίζουμε και τους χαρακτηρίζουν “προσκείμενους”. Εκτός του ότι τους συμβουλεύουμε να ανοίξουν κανένα βιβλίο μήπως και μάθουν τι σημαίνει η λέξη “προσκείμενοι”, τους συνιστούμε ψυχραιμία και να είναι μετρημένοι στις αντιδράσεις τους καθώς ενδέχεται να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Ήδη οι φίλοι τους στον ΣΥΡΙΖΑ λένε “εμείς δεν τους ξέρουμε” καθώς τη λειτουργία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας τη “χρεώνονται” συγκεκριμένα στελέχη και στους τελευταίους ορόφους της Κουμουνδούρου η ενόχληση και η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη…

Να σημειωθεί εδώ πως ήδη κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αντιδράσει δημόσια στην άθλια σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε την προκλητική απάντηση της ιστοσελίδας:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...