Σαστισμένοι κοίταζαν τα νουμερα τηλεθέασης της Νικολούλη στο Mega – Συνέβη αυτό που δεν είχε ξανασυμβεί

Σαστισμένοι κοίταζαν τα νουμερα τηλεθέασης στο Mega που ολοι φανταζόντουσαν οτι θα ήταν υψηλά αλλα οχι αυτο το απιστευτο που εγινε. Η εκπομπή της Αγγεκικης Νικοπούλου κατέγραψε χθε στο βράδυ τα υψηλότερα ποσοστά της φετινής τηλεοπτικής σεζόν από όλα τα προγράμματα, όλων των τηλεοπτικών σταθμών και έφτασε μέχρι το 61,3%.

Με ποσοστό 51,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 47% στο σύνολο κοινού το «Φως στο Τούνελ» ήταν η απόλυτη επιλογή των τηλεθεατών. Σε τέταρτο μάλιστα η εκπομπή έφτασε μέχρι το 61,3%, στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το τεράστιο ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την εκπομπή αποτυπώθηκε και στο Twitter, όπου τα tweets ανέβαιναν με καταιγιστικό ρυθμό, φθάνοντας τις 40.000, ενώ το #FosStoTounel σκαρφάλωσε στην 1η θέση των παγκοσμιων trends.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ανέδειξε σημαντικές μαρτυρίες για την 33χρονη και τον τρόπο που συμπεριφερόταν. Όπως είπε ένα άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την Τζωρτζίνα, έθαψε και το τάμπλετ της. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών. Ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές για έρευνα μήπως η «ταφή» του τάμπλετ δεν ήταν τυχαία και εκεί μέσα ίσως κρύβονται σοβαρά στοιχεία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ