Σάλος: Στη δημοσιότητα η λίστα με τις «μελισσούλες στο Μαξίμου» – Όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων

Σάλος έχει προκληθεί μετά την ανάρτηση στο facebook του Κωστή Παπαϊωάννου, πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τσίπρα και πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με τη λίστα ονομάτων δημοσιογράφων που έχουν διοριστεί σε κρατικές θέσεις.

Μάλιστα η λίστα με τα ονόματα συνοδεύεται από ειρωνικά σχόλια του Κωστή Παπαϊωάννου, ο οποίος αποκαλεί τους δημοσιογράφους «μελισσούλες στο Μαξίμου» και προσθέτει ότι με το διορισμό τους «εξαγοράστηκε η ειδησεογραφική τους υποταγή και σιγή».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση και τα σχόλια προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις, με κάποιους να απαντούν πως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Παράλληλα όμως υπήρξαν σχόλια όπως της Ελενας Ακρίτα, η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Κώστα Παπαϊωάννου γράφοντας για «σκατό στην κάλτσα των δημοσιογράφων που πηδάνε στη θάλασσα για να σωθούν»…
Η ανάρτηση του Κωστή Παπαϊωάννου

Ο Κωστής Παπαϊωάννου στην ανάρτησή του γράφει αναλυτικά ονόματα δημοσιογράφων, που, όπως λέει, έχουν διοριστεί στον κρατικό τομέα, ενώ αναφέρει πως στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα ονόματα από γραφεία υπουργών, διοίκηση ΕΡΤ, ΑΠΕ και όσων έχουν εκμαυλιστεί από τη λίστα Πέτσα!

«Μελισσούλες στο Μαξίμου: Πελώνη, Πιπίνης, Τσιόδρας, Βλαστάρης, Μητρόπουλος, Χούκλη, Παναγιωταρέα, Παπαστάθης, Ευθυμίου, Ζαμπούκας, Μαριόλης, Ταχιάου, Κανέλλης, Παπαναγιώτου, Ψαριανός και άλλοι δημοσιογράφοι και “δημοσιογράφοι”, ων ουκ έστι αριθμός, στον κορμό του επιτελικού κράτους. Οι περισσότεροι εντοιχισμένοι σε καινοφανείς, νεόδμητες ειδικές θέσεις στο γραφείο του πρωθυπουργού. Μια κυψέλη όπου ζουζουνίζουν δημιουργικές μελισσούλες.

Ακολουθούν γραφεία υπουργών, διοίκηση ΕΡΤ, ΑΠΕ. Και όσοι έχουν εκμαυλιστεί από τη λίστα Πέτσα….»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ