Σάλος με Μενεγακη και Σταϊκούρα: Έτρωγαν παρέα καραβιδες σε ψαροταβέρνα (pic)

«Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες», τίτλος που αντιστοιχεί στην ταινία φαβορί για τα φετινά Οσκαρ, συναντήθηκαν ο υπουργός και η παρουσιάστρια, μαγνητιζοντας τα βλέμματα των θαμώνων.

Μια απρόοπτη πολιτικο-τηλεοπτική συντροφιά κίνησε το ενδιαφέρον των θαμώνων της Νησιώτισσας το βράδυ της Δευτέρας στην Πεντέλη. Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μονοπώλησαν το κους κους όσων τους είδαν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Η συντροφιά της ψαροταβέρνας αποτελούνταν από την Ελένη, τον υπουργό και τη σύζυγό του Αρτέμιδα Πάνου, τον σύζυγο της παρουσιάστριας Ματέο Παντζόπουλο και έναν φίλο τους, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

dfgdafgdafg

Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ούτε ο υπουργός συνηθίζει να βγαίνει με τηλεοπτικές παρουσίες του βεληνεκούς της Μενεγάκη για φαγητό ούτε όμως και η Ελένη Μενεγάκη θεάται με πολιτικούς. Ομως, τελικά τόσο η ωραία Ελένη όσο και ο υπουργός Οικονομικών έσπασαν τα στερεότυπα. Η Νησιώτισσα είναι γνωστό στέκι πολιτικών, δημοσιογράφων, παρουσιαστών και καλλιτεχνών, με συνέπεια πολλές φορές οι παρέες που συναντώνται εκεί να…μπλέκονται γλυκά.

Μπορεί και αυτήν τη φορά να συνέβη το ίδιο ή, άλλως, ο Χρήστος Σταϊκούρας έχει διευρύνει τον κύκλο των φίλων του. Πάντως η παρέα, όπως πληροφορήθηκε η στήλη από αυτόπτες μάρτυρες, έδενε υπέροχα, με τον ίδιο τρόπο που έδεσε η σάλτσα στην οποία «κολυμπούσαν» οι καραβίδες που βρέθηκαν στο τραπέζι τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....