Σάλος με Μάνδρου για τον συζυγοκτόνο LIVE στον ΣΚΑΪ: «Η συγκρότηση της προσωπικότητας δεν του επέτρεψε να την τεμαχίσει» (vid)

Η τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» για τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν έχει προκαλέσει σάλο, καθώς όπως είπε: «Η συγκρότηση της προσωπικότητας δεν του επέτρεψε να την τεμαχίσει»!


Η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ Ιωάννα Μάνδρου τοποθετήθηκε πάνω στη σοκαριστική δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε πριν από μέρες.

Η τοποθέτηση μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» προκάλεσε… σάλο, με το twitter και γενικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βάλουν κατά της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Αυτός για να είμαστε ειλικρινείς, ο φερόμενος ως δράστης, μόλις είδε το πτώμα, σκέφτηκε να το εξαφανίσει το πτώμα-όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Θυμόμαστε την υπόθεση του Φραντζή. Αυτός μπόρεσε να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), ο φερόμενος ως δράστης… η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα. Είναι πιο αποστειρωμένος. Και οδηγήθηκε λοιπόν στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ