Ρούλα Πισπιρίγκου: Το εξώδικο που έλαβαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έλαβαν εξώδικό στο Πρωινό από την Ρούλα Πισπιρίγκου, την Ελένη Λεγάτου και την Δήμητρα Πισπιρίγκου. Ο λόγος έχει να κάνει, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εξώδικη δήλωση, με τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δεχθήκαμε χθες μια εξώδικη διαμαρτυρία από την κυρία Ελένη Λεγάτου, είναι η μητέρα της κ. Πισπιρίγκου και από την Δήμητρα Πισπιρίγκου, την αδελφή της Ρούλας. Μας ζητά να πάψουμε την μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτους ανεπανόρθωτα όπως λένε οι δύο κυρίες μάνα και αδελφή. Δεύτερον, μας δίνουν μια προθεσμία 5 ημερών να γνωστοποιήσουμε εγγράφως τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω προσώπων και τρίτον, να προβούμε εμείς ως εκπομπή και ως ΑΝΤ1 στη δημοσιοποίηση και ανάγνωση της παρούσης εξωδίκου δηλώσεως στο Πρωινό».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ως εξής: «Υπάρχει κάτι πολύ βασικό που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο, έχουμε τσεκάρει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Είναι υπαρκτά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα ονόματα και τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Σε ιδιώτες δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το έχω ξαναπεί… εδώ είμαστε μια εκπομπή που προφανώς δεν είναι της αρεσκείας της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου. Υπάρχουν εκπομπές που παίρνει τηλέφωνα και βγαίνει και μιλάει. Σε εμάς εδώ δεν έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο».

ΠΗΓΗzappit.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...