Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΣΚΑΪ: Τι θα κάνει ο Αλαφούζος με τον Πορτοσάλτε με τον οποίο βράζει από οργή ολόκληρη η Ελλάδα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι ο Πορτοσάλτε είναι ένα από τα πιο αντιπαθή, για να μην γράψουμε “μισητά” πρόσωπα στην Ελλάδα.

Η στάση του έναντι του εγκλήματος των Τεμπών έκανε το ποτήρι της οργής που σιγοβράζει εδώ και χρόνια – από εποχή της επιβολής της μνημονιακής στρατηγικής στη χώρα – να ξεχειλίσει. Στις πορείες, στα γήπεδα, στα καφενεία, στις στάσεις των λεωφορείων, στο δρόμο, στα σπίτια, στις τηλεοπτικές εκπομπές και στα social media, τα όσα λέγονται για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, δεν έχουν προηγούμενο.

Μόνο ένα πρόσωπο δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τα όσα συμβαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος. Και αν δεν αντιλαμβάνεται, τότε σίγουρα δεν θέλει να αντιληφθεί, όσα βλέπουν και φοβούνται οι συνεργάτες του. Δηλαδή τι; Ότι αργά ή γρήγορα η κοινωνία θα αντιδράσει έναντι κι εκείνων που εξέθρεψαν τους “Πορτοσάλτε” και σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα τους στηρίζουν.

Αναμφίβολα το κόστος για τον ΣΚΑΪ θα είναι μεγάλο. Η κοινωνία θα γυρίσει την πλάτη στους Πορτοσάλτε και στα αφεντικά τους και θα αλλάξει κανάλι.

Ωστόσο η στήριξη του Αλαφούζου στον Πορτοσάλτε γεννά σοβαρά ερωτήματα τα οποία αργά ή γρήγορα θα απαντηθούν.

Πάντως, πηγές μας από τον σταθμό του Φαλήρου αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, περιμένει να δει αν θα εκτονωθεί η οργή κατά του Πορτοσάλτε (που μάλλον δεν θα εκτονωθεί) και τότε θα λάβει τις αποφάσει του που θα οδηγήσουν τον Πορτοσάλτε στην πόρτα της εξόδου και ίσως στο τέλος της καριέρας του.

Τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...