«Προφυλακίζεται…» – Το email των αποκαλύψεων που στέλνει στη φυλακή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο! Και τρίτη γυναίκα έκανε μήνυση στον πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» για ανάρτηση «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» είχε τονίσει ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλουσας Απόστολος Λύτρας.

Ενώ ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα στις 10:00 το πρωί στον ανακριτή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε πρώτα ξανά από τον εισαγγελέα. Και αυτό, γιατί μία ακόμη γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό από το 2004 έως το 2006 διαπίστωσε πως προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες είχε καταγράψει ο ίδιος, κυκλοφορούν ακόμα στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει.

Ετσι, λοιπόν, λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή, οδηγήθηκε ξανά στον εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθεί νέα δίωξη μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του.

Ακολούθως, ο παρουσιαστής, ο οποίος οδηγήθηκε στο εσωτερικό του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα (ώστε να μην έρθει αντιμέτωπος με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο) αφού έκανε Χριστούγεννα στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ανακριτή.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης, έως και 10 ετών. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό. Ανοιχτό είναι μάλιστα το ενδεχόμενο ακόμα και της προφυλάκισής του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...