«Προκαλεί πονοκέφαλο στους…» – Τι είπε ο Χατζηνικολάου για τον Παπανδρέου και ποιος προέβλεψε ότι θα είναι ο νικητής

«Χωρίς αμφιβολία είναι το φαβορί της κούρσας» υποστήριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργος Παπανδρέου, που ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο «η υποψηφιότητά του προκαλεί πονοκέφαλο σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επιχειρεί το άνοιγμα στον χώρο που εξέφραζε στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Και το επιχειρεί και με μεταγγραφές κορυφαίων υπουργών του Γιώργου Παπανδρέου».

«Ο δέυτερος γύρος θα εξαρτηθεί από τις συμμαχίες σε μεγάλο βαθμό… αν υπάρξει δέυτερος γύρος. Κρατήστε το αυτό ΑΝ υπάρξει» σχολίασε αιχμηρά στην συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Όπως υπογράμμισε ο γνωστός δημοσιογράφος «όσοι τον υποτιμούν κάνουν λάθος! Ας είναι προσεκτικοί γιατί και έμπειρος είναι και διαδρομή έχει. Και επαρκώς σκληρός όπως δείχνουν τα πράγματα. Έμεινε όρθιος και ζωτανός» αν και όπως είπε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, ο Γιώργος Παπανδρέου «βεβαίως έχει κάνει και λάθη».

«Θα κριθεί από το τι θα φέρει από άποψη ιδεών και στελεχών. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τον παλιό του εαυτό; Κάνοντας μία αυτοκριτική;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Ενώ λέγεται Παπανδρέου δεν επιχείρησε να γίνει μίμος του Παπανδρέου. Και έκανε και μερικά πράγματα που αξίζει να αναφέρονται. Μιλούσε για την Πράσινη Ενέργεια πριν 20 χρόνια. Έκανε την διαύγεια… Πάντως απέκτησε τρομερό ενδιαφέρον η κούρσα των εκλογών στο κόμμα» κατέληξε.

ΠΗΓΗthecaller.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...