Πολύ άσχημα τα πράγματα για το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel

Το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega δεν συμβαδίζει με τα γενικότερα ανοδικά ποσοστά τηλεθέασης του καναλιού, αν και καταβάλλεται προσπάθεια για βελτίωση. Στο Φάληρο περιμένουν ένα δυνατό λιντ ιν για να αποτυπωθεί με ποσοστιαία άνοδο και η δική τους δημοσιογραφική δουλειά. Είναι γεγονός ότι καθημερινά το δελτίο παίρνει πολύ χαμηλό ποσοστό από τη σειρά που προηγείται και το βελτιώνει σεσημαντικό βαθμό, αλλά όχι και στον επιθυμητό. Το «Σ΄Αγαπώ, Μ΄αγαπάς», που προβάλλεται σε επανάληψη τώρα (είχαν δοκιμαστεί παλιότερα και άλλες εκπομπές), κινείται γύρω στο 5% (στο σύνολο του κοινού) και το δελτίο συχνά διπλασιάζει το ποσοστό. Για παράδειγμα την περασμένη Πέμπτη από το 6,7% που είχε η σειρά, το δελτίο ανέβασε την τηλεθέαση του συνόλου στο 11,5%, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά στο κοινό ηλικίας 18-54 ήταν 7,8 % κι 12,0%.


Το ποθητό ποσοστό αναμένεται να δοθεί στο βραδινό δελτίο με τη Μαρία Μπεκατώρου, από το τηλεπαιχνίδι της οποίας το Mega αναμένει υψηλές επιδόσεις, όχι μόνο για τον σχεδιασμό της εκπομπής, αλλά και για τη δημοφιλία της παρουσιάστριας που έχει το δικό της κοινό. Το τηλεπαιχνίδι, το «The Chase» (διαφημίζεται ως το «το πιο αγωνιώδες κυνήγι γνώσεων» που «έγινε παγκόσμιο φαινόμενο»), μοιράζει μεγάλα ποσά που μπορούν να φτάσουν έως και τις 10.000 ευρώ κάθε φορά.

Τα λιντ ιν των άλλων


Ανεξάρτητα με το αν η Μαρία Μπεκτώρου βοηθήσει το βραδινό δελτίο του Mega να βελτιώσει τα ποσοστά του, είναι γεγονός ότι οι βραδινές ειδησεογραφικές εκπομπές που παρουσιάζουν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, έχουν και πολύ δυνατά λιντ ιν. Για παράδειγμα, παίρνουμε την περασμένη Πέμπτη οπότε το δελτίο τού Star παρέλαβε από τον «Τροχό της τύχης» 24,9% στο σύνολο (το δελτίο που ακολούθησε κινήθηκε στο 19,2%), του Αντένα από τον «Ήλιο» 19,6% (το δελτίο είχε 14,0%) και του Alpha από το «Deal» 19,3% (οι ειδήσεις κατέβηκαν στο 15,4%).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....