Πολύ άσχημα τα νέα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα – Κρίσιμες οι ώρες

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός δημοσιογράφος στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνοντας μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα, ο στενότερος συνεργάτης του, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

«Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρης Κουρτζίδης.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89».

Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Να υπενθυμίσουμε ότι, την περασμένη Παρασκευή 10/12, υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό /επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, καθώς επίσης κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

Επίσης ο κ. Τράγκας υπέστη χτες και μια σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ