Παραδόθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (vid)

Παραδόθηκε στις αρχές της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο παρουσιαστής αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος “αναζητείτο” από την Αστυνομία ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές!

Απόστολος Λύτρας: Ξέρουμε για 9 βίντεο

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ