Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Κατέληξε σήμερα Τρίτη γύρω τις 03:00 ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με την COVID-19 στο ΓΝ Σωτηρία.

Ανακοίνωση τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο αναφέρει:

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος ‘Ελεύθεροι Άνθρωποι’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘Η ΣΩΤΗΡΙΑ’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί


Μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες, ο Πάρις Κουρτζίδης, είχε σημειώσει πως ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής, αλλά ότι « έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, είχε πει πως «είχε μια αλλεργία που έδινε πιθανότητα παρενέργειες και επειδή ήταν διαβητικός και δεν ήθελε να απορρυθμιστεί το ζάχαρο, το φοβόταν. Το σκεφτόταν όμως».

Ωστόσο, στο crashonline.gr αναφορικά με τις θέσεις του κόμματος του Γιώργου Τράγκα για τα εμβόλια, αναφέρονταν τα εξής:

«Το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης εξέθρεψε την ολιγαρχία του πλούτου της Αθήνας και ισοπέδωσε την αστική και εργατική τάξη. Αυτό δημιουργεί τώρα έναν ιδιότυπο εμφύλιο μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων».

«Υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών όπως γίνεται στην Ελλάδα με πλάγιους και ευθείς εκβιασμούς και διαφόρων μορφών απειλές αποτελούν μια σύγχρονη τυραννία και προσβάλλουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική της ιατρικής επιστήμης».

«Οι εμβολιασμοί που έγιναν ή γίνονται μετά τα εμβόλια που παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός θυμίζουν πλέον πειράματα σε ινδικά χοιρίδια».

Η επιδείνωση της υγείας του


Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είχε επιδεινωθεί και κρινόταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Ειδικότερα, την Παρασκευή υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, ενώ κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του. Την Κυριακή υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η υποστήριξη με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας, που είχε υποκείμενα νοσήματα και δεν είχε εμβολιαστεί, είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στις 30 Νοεμβρίου ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο ίδιος και η σύζυγός του. Λίγες μέρες μετά, στις 4 Δεκεμβρίου, επιβαρύνθηκε η υγεία του και εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Τι έλεγε όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό


Στην ανάρτηση με την οποία γνωστοποιούσε ότι είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...