Οι πολίτες κατάλαβαν το ρόλο των ταϊσμένων από τον Μητσοτάκη ΜΜΕ – Ποιο κανάλι διπλασίασε την τηλεθέασή του τις ημέρες της καταστροφής

“Το OPEN και ανεξάρτητα απο τις σκοπιμότητες της ιδιοκτησίας του (τα κανάλια δεν ανήκουν στους καλύτερους ανθρώπους αυτού του κόσμου), αυτές τις ημέρες δεν εκανε κατι σπουδαίο, απλά.. εκανε το αυτονόητο, δημοσιογραφία.


Μετέφερε στους τηλεθεατές του τα γεγονότα χωρίς να εξαφανίζει οποια αποψη ενοχλεί την κυβέρνηση (με την οποία εχουν σφιχταγκαλιαστεί τα περισσότερα media), χωρίς σχολιαστές τυπου Πορτοσάλτε που κουνάνε προκλητικά το δάχτυλο, χωρίς προπαγάνδα που βγάζει μάτια.


Το OPEN πολλαπλασίασε την τηλεθέασή του επιβεβαιώνοντας την ανάγκη μεγάλης μερίδας της κοινωνίας για ενημέρωση χωρίς παραμορφωτικά φίλτρα, χωρίς υμνους για την εξουσία.


Δε γνωρίζω την στάση του καναλιού στη συνέχεια (με δεδομένες τις παράλληλες οικονομικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη του), γνωρίζω οτι πολλοί πολίτες έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι στον χώρο των media και αναζητούν αυτή τη δημοσιογραφία…”

(Από το fb του Γιάννη Παντελάκη)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ