«Οι καλοπληρωμένοι του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1…» – Ξέσπασε ο Τράγκας για τους «μαϊντανούς της γελοιότητας» και τη σχέση με το Μαξίμου

Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο ο Γιώργος Τράγκας:

Ο καθηγητής Ιωαννίδης του πανεπιστημίου του Στάνφορντ κραυγάζει: «Ανοίξτε τα όλα. Με τα πιο ακραία περιοριστικά μέτρα έχουμε φτάσει τους 80 νεκρούς την ημέρα». Ο κ. Γιώργος Κύρτσος, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναρωτήθηκε αν θα έρθουν να χαλαρώσουν στην Ελλάδα οι τουρίστες με 70 νεκρούς την ημέρα. Επίσης σχολίασε δυσμενώς τη «βουλή των λοιμωξιολόγων» και τα μηνύματά τους μετά τον παραμερισμό του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. «Εγώ», είπε, «που είμαι 40 χρόνια στη δημοσιογραφία δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα».

Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι, δέκα εκατομμύρια Έλληνες αισθάνονται ότι οι δημοσιογράφοι, οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 και των άλλων πανελλαδικών καναλιών, συναγωνίζονται πλέον σε γελοιότητα και αντιφατικά σχόλια τους «μαϊντανούς» λοιμωξιολόγους που δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς απέτυχε τόσο τραγικά η διαχείριση της πανδημίας και πώς φθάσαμε να έχουμε την κατάσταση που υπήρχε στην αρχή της πανδημίας στην Ιταλία.

Όλοι οι καλοπληρωμένοι παρουσιαστές του Μαξίμου επιχειρούν τώρα να ρίξουν τις ευθύνες για την έξαρση του κορονοϊού στα περίφημα πάρτι που στήνουν χιλιάδες Έλληνες σε διάφορες πλατείες, προκειμένου να ξεσκάσουν και να ζήσουν κανονικά ως άνθρωποι. Η κυβέρνηση λέει καθημερινά ανοησίες, πράγμα που επισημαίνουν και μέλη της, όπως ο κύριος Κύρτσος. Επομένως όλες αυτές οι επιστημονικές αρλούμπες που ακούγονται ωθούν τον κόσμο σε μεγάλα ξεσπάσματα που αποδοκιμάζονται με τον χαρακτηρισμό «κορονοπάρτι». Ήδη έχει πέσει σήμα από το Μαξίμου να κακοχαρακτηρίζονται οι συμμετέχοντες και να βαφτίζονται «αντιεξουσιαστές» ή «συνωμότες» που επιδιώκουν να προκαλέσουν επεισόδια με την αστυνομία. Ουδείς κατανοεί ότι οι εναπομείναντες λοιμωξιολόγοι στα κανάλια του ΣΚΑΪ όχι μόνο κούρασαν, αλλά προκαλούν και μειδιάματα με όσα λένε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, και όσα αναιρούν Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Τώρα οι περισσότεροι επιστήμονες λένε ότι οι κυβερνήσεις είτε από δολιότητα είτε από λανθασμένες επιλογές, ακολούθησαν λάθος στρατηγική στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Καθηγητές, ειδικοί στα αερολύματα, λένε ότι ήταν λάθος οι κυβερνήσεις να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους και να επιβάλλουν τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, γιατί ο κορονοϊός κολλάει σπάνια σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό εκτιμούν πολλοί καθηγητές, όπως ο Χοσέ- ΛουίςΧιμένες ειδικός στα αερολύματα, καθηγητής στο πανεπιστήμιο ColoradoBoulder, ο οποίος είπε ότι ο ιός μεταδίδεται κυρίως σε κλειστούς χώρους, ενώ αντίθετα ο κίνδυνος μειώνεται σε εξωτερικούς χώρους. Σε μελέτες που έγιναν αποδείχθηκε ότι σε 7.000 κρούσματα, μόνο ένα αφορούσε μόλυνση σε εξωτερικό χώρο!

Ακόμη οι ιατροδικαστές σε όλο τον κόσμο κατηγορούν τις κυβερνήσεις ότι δίνουν πλαστά στοιχεία γύρω από τους αριθμούς των ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό. Υπάρχει πλέον μια καταιγίδα αποκαλύψεων στην Ιταλία, στην Ισλανδία, στη Γερμανία, σε Πολιτείες της Αμερικής, που αναφέρουν ότι στον κορονοϊό χρεώθηκαν θάνατοι χιλιάδων ανθρώπων, ενώ στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από άλλες αιτίες.

Εδώ στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με τις αποκαλύψεις για όσα προτείνουν οι λοιμωξιολόγοι και για όσα διαφορετικά κάνει στην συνέχεια ο Μητσοτάκης, βγήκε στον αέρα και επιστολή ιατροδικαστών που αμφισβητεί τον αριθμό των θανάτων από κορονοϊό και διατυπώνει σειρά από στοιχεία αμφισβήτησης που περιγράφουν ως απάτη ή αλλοίωση ή σκοπούμενη αλλοίωση τους αριθμούς των θανάτων που χρεώνονται στον κορονοϊό, ενώ οφείλονται σε άλλη αιτία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...