Οι δύο γυναίκες που η Ελένη Μενεγάκη θέλει στην εκπομπή της στο Mega Channel

Την νέα της εκπομπή στο Mega στήνει η Ελένη Μενεγάκη αυτήν την περίοδο με τις προετοιμασίες να έχουν πάρει «φωτιά» ώστε η πρεμιέρα να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια επισκέπτεται σχεδόν σε καθημερινή βάση τα κεντρικά γραφεία του Μεγάλου καναλιού που θα είναι στο εξής το τηλεοπτικό της σπίτι και μαζί με την αρχισυντάκτρια και φίλη της, Ελένη Γελαλή, βλέπουν πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή.

Τα κορίτσια που θέλει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη και η οποία θα έχει ένα πιο ειδησεογραφικό κομμάτι στην εκπομπή.

Η δεύτερη γυναίκα που έχει προσεγγίσει η παρουσιάστρια είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Είναι δύο κορίτσια που έχουν κάνει συζητήσεις, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα κανείς» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Πριν ακουστούν όμως τα ονόματα των παραπάνω γυναικών, η Ναταλία Ανδρικοπούλου, μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», είχε αποκαλύψει τρία διαφορετικά ονόματα που συζητούν με την Ελένη Μενεγάκη.

Η πρώτη επαφή που έκανε η παρουσιάστρια λέγεται πως ήταν με την Κατερίνα Ζαρίφη. «Είναι μια σχέση καρμική και για τις δύο. Υπήρξαν αρκετά τηλεφωνήματα μεταξύ τους. Η Κατερίνα ήταν θετική στην πρόσκληση της Ελένης, ωστόσο, της ζήτησε να βγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα, αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και ο χρόνος της θα είναι περιορισμένος. Η παρουσιάστρια, όμως, θέλει να έχει μια συγκροτημένη και σταθερή ομάδα. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να προχωρήσει».

Παράλληλα, η Μενεγάκη επικοινώνησε και με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος συνεργάτης της. «Ο Θοδωρής ήταν ιδιαίτερα θετικός στο κάλεσμα της Ελένης, ωστόσο, θα πρέπει να λύσει κάποια θέματα οικονομικής φύσεως με τον Alpha».

Τέλος, το τρίτο πρόσωπο που αποκάλυψε η δημοσιογράφος του OPEN είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία βρίσκεται ήδη στην οικογένεια του ΜEGA. Συνεπώς, εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην νέα εκπομπή της Μενεγάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...