Ξεφτιλίζονται δίχως αύριο τα ΜΜΕ επιρροής Μαρινάκη – «Βάφτισαν» δολοφόνο έναν Πόντιο τραγουδιστή για να τον συνδέσουν με τον Σαββίδη (pics)

Εργαλειοποίηση μιας στυγερής δολοφονίας επιχειρείται πλέον ξεκάθαρα από τα Μέσα… πειραϊκής επιρροής με σκοπό να συνδέσουν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο Σαββίδη και επίσημο ΠΑΟΚ.

Ακόμα κι αν χρειάζονται χυδαία ψέματα που τους εκθέτουν στα μάτια της κοινής γνώμης.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να «βαφτίσουν» κατηγορούμενο για φόνο έναν Πόντιο τραγουδιστή, ώστε να συνδέσουν με κάποιο τρόπο τον Γιώργο Σαββίδη με τη στυγερή δολοφονία του Άλκη. 

Τυμβωρυχία στο πτώμα ενός παλικαριού για μικροπολιτική και συμφέροντα. 

Σε κάθε κακό, τα πτωματοφάγα πετούν γύρω απ’ το σημείο του δράματος. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το τραγικό γεγονός. Αυτό συμβαίνει στη φύση, όπου επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος του συμφέροντος. Της χυδαιότητας, της σαπίλας, των μυαλών που έχουν ποτιστεί από δηλητήριο. 

Θέλοντας απλά και μόνο να εργαλειοποιήσουν ακόμη και το μεγαλύτερο κακό, με σκοπό επιχειρηματικά συμφέροντα. 

Δυστυχώς κάθε φορά διαπιστώνουμε πως υπάρχει και πιο κάτω. Δεν έχουν πιάσει πάτο, αλλά φιλότιμα ξύνουν για να πάνε ακόμη πιο χαμηλά. 

Η στυγνή δολοφονία του Άλκη Καμπανού, θεωρούσαμε όλοι στη χώρα πως θα αναγκάσει αυτή τη μηχανή προπαγάνδας να σιωπήσει. Να πενθήσει όπως όλοι οι άνθρωποι, που σοκαρισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις. Απαιτώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. 

Η πλευρά της λιμανίσιας προπαγάνδας όμως, ζει και τρέφεται ακόμη κι απ’ τη μεγαλύτερη τραγωδία. Μέχρι κι απ’ τη δολοφονία ενός 19χρονου παλικαριού. Γιατί; Για να σπιλώσουν την οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Όλη η Ελλάδα θρηνεί και οι τυμβωρύχοι εντόπισαν ευκαιρία για προπαγάνδα. Για ψέμα. 

Μία απ’ τις τελευταίες συλλήψεις της αστυνομίας, ήταν αυτή ενός 25χρονου με το παρατσούκλι «Αθηναίος». Ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση. Η μηχανή του κιμά που ονομάζεται χυδαιότητα σπίλωσης συνειδήσεων και ανθρώπων για το συμφέρον του αφεντικού, ανέλαβε δράση. 

Μέσω του in.gr ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, διαμοιράστηκε η «είδηση» πως υπάρχει φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη με τον «Αθηναίο». Σοκαρίστηκαν όσοι το διάβασαν. Είδαν μάλιστα και την… απόδειξη. 

Τη φωτογραφία δηλαδή. Αλλά αυτός που ήταν πλάι στο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι θύμιζε… Και όπως αποδείχθηκε δεν έπεσαν έξω. 

Ο «Αθηναίος» τελικά δεν ήταν ο «Αθηναίος» που συνέλαβε η αστυνομία. Ήταν ο Ποντιακής καταγωγής τραγουδιστής, Αλέξανδρος Τσοποζίδης. Ο άνθρωπος φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση όχι με τη δολοφονία του Άλκη, αλλά ούτε καν με τα οπαδικά. Απλά έβαλαν μια φωτογραφία του Σαββίδη με έναν τραγουδιστή που τραβήχτηκε στο Ροστόφ το 2018. Ως… αποκάλυψη «σχέσης» με κατηγορούμενο για τη στυγερή δολοφονία. 

Μόλις το πήραν χαμπάρι, το κατέβασαν. Η «είδηση» χάθηκε απ’ την ιστοσελίδα. Βέβαια διοχετεύτηκε σε πολλές ακόμη όπως συμβαίνει στο internet. Το πήραν πολλοί ακόμη ως γεγονός, που ακόμη και τώρα παρουσιάζουν τη φωτογραφία με τον τραγουδιστή ως… στοιχείο σχέσης με κατηγορούμενο. 

Η απόλυτη εργαλειοποίηση πάνω στο πτώμα ενός 19χρονου. Απλά και μόνο για να βρουν τρόπο να συνδέσουν τον ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Σαββίδη, με την υπόθεση. Μη σεβόμενοι ούτε καν το πένθος της ίδιας της οικογένειας. 

Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι ψέματα, αν είναι στη φαντασία τους τα «στοιχεία» που διοχετεύουν. Πρέπει να βρεθεί μια σύνδεση του Σαββίδη ή του ΠΑΟΚ με τους εγκληματίες χουλιγκάνους. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει πουθενά. 

Στο βωμό αυτό, θα «θυσιάσουν» τα πάντα. Άσχετους ανθρώπους όπως ο τραγουδιστής. 

Ακόμα και μια απλή αντιπαραβολή με τη φωτογραφία του «Αθηναίου» χούλιγκαν που έχει συλληφθεί θα τους έβγαζε από την άβολη θέση να διασυρθούν. Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί σε όλα τα media.

Τώρα που η κοινή γνώμη είναι γεμάτη θλίψη και οργή, θεωρούν πως είναι η ευκαιρία τους. Πάνω στο συναίσθημα του κόσμου, να ρίξουν το δηλητήριό τους. Γιατί η πληγή είναι ανοιχτή μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και έκριναν οι ψεύτες πως θα τη μολύνουν εύκολα. 

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναζητήσουν ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος στη φωτογραφία. Ένας νεαρός τραγουδιστής με Ποντιακή καταγωγή, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί και με τον Νίκο Δένδια. Πάλι καλά ο υπουργός τη γλίτωσε και δεν τον κατηγόρησαν για… σύνδεση με εγκληματικά στοιχεία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...