Ξέσπασε ο Τράγκας και ο αποκάλυψε τις ευρωπαϊκές δημοσκοπήσεις για την Ελλάδα – Αληθινές ρουκέτες για ΣΚΑΪ, τι λέει για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

Διαβάστε τι είπε ο Γιώργος Τράγκας στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια ακούστε το ηχητικό:

Όλες οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και των άλλων καναλιών, είναι αλλοιωμένες και ανάλογες σε ποιότητα και αληθή στοιχεία με την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που σερβίρουν ο ΣΚΑΪ και τα υπόλοιπα κανάλια της λίστας Πέτσα. Είναι μια μαγική εικόνα, που πληρώνει το Μαξίμου και οι στενοί φίλοι του, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και καναλάρχες, προκειμένου να προβάλλουν ως θεόσταλτο και σούπερ δημοφιλή τον μέτριο, από κάθε πλευρά, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση θρυμματίζεται. Οι επιδόσεις του Μαξίμου στην οικονομία και στην αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν οι χειρότερες, σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο. Ο περιβαλλόμενος πρωθυπουργός από την ομίχλη και τη δυσοσμία των υποθέσεων Λιγνάδη και Φουρθιώτη, καταρρέει με πάταγο και τρέχει και σχεδιάζει να κάνει εκλογές μεσούντος του θέρους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης είναι μέτριος, αποτυχημένος και αντιλαϊκός. Ακόμη και η αστική τάξη, εκτιμά ότι ασχολείται μόνο με την ολιγαρχία του πλούτου και με το πόσα θα κερδίσει το στενό φιλικό, επιχειρηματικό περιβάλλον του.

Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο για την περίοδο Μαρτίου 2021, η κοινωνία απορρίπτει σχεδόν συνολικά τις κυβερνητικές επιλογές και χλευάζει για τους κομπασμούς της κυβέρνησης και τις ψαλμωδίες των τηλεοπτικών εξαπτέρυγων του Μαξίμου. Ο Μητσοτάκης βομβαρδίζει στην κυριολεξία το σύνολο της κοινωνίας, με ανακοινώσεις για χιλιάδες επικείμενους εμβολιασμούς και για ολοκλήρωση της επιχείρησης “Ελευθερία” κάπου στη μέση του Ιουλίου. Έχει δημιουργήσει ένα προπαγανδιστικό παραπέτασμα, προκειμένου να κρύψει το χορό των σκανδάλων της κυβέρνησής του. Θέλει να αποπροσανατολίσει το μυαλό των πολιτών απ’ το γαϊτανάκι του πολιτικού αμοραλισμού και των σκανδάλων που κρύβουν οι υποθέσεις Λιγνάδη, Φουρθιώτη, η αγορά των Ραφάλ, η παραίτηση Σταθόπουλου από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, οι φανερές και οι κρυφές λίστες Πέτσα και τα παρασκηνιακά παζάρια για τα Εθνικά θέματα.

Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο για τον Μάρτιο του 2021, το 78% των Ελλήνων πιστεύει ότι η κατάσταση στη χώρα είναι κακή, κάτι που σημαίνει πως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας θεωρεί πως η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως με πανδημία και οικονομία. Το πραγματικό ποσοστό που είναι κόλαφος για τον σημερινό ένοικο του Μαξίμου, είναι ότι το 81% των Ελλήνων πιστεύει ότι η κατάσταση στην οικονομία, τόσο της χώρας όσο και του νοικοκυριού του, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Αυτό επίσης σημαίνει ότι το 81% των Ελλήνων πολιτών θεωρούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο υπαίτιο της οικονομικής τους καταστροφής, αλλά και ανίκανο να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο που ο ίδιος δημιούργησε. Το 77% των πολιτών κρίνουν ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να βελτιώσει την κατάσταση σε οποιοδήποτε τομέα. Όλες οι ευρωπαϊκές έρευνες που δεν είναι κατευθυνόμενες, που δεν είναι αγορασμένες από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, δείχνουν μια διαφορετική εικόνα και αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρεοκόπησε και η δυσαρέσκεια του Ελληνικού λαού συγκεντρώνεται πλέον στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, του οποίου η αντιδημοφιλία σημειώνει ποσοστά ρεκόρ.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων, αμφισβητεί την ικανότητά του να κυβερνήσει, αμφισβητεί την πνευματική διαύγειά του, τον θεωρεί υπερβούλιμο και συνεργάτη της ολιγαρχίας, του πλούτου και απεχθάνεται την εμφανή ψυχρότητά του, την κυνικότητα του και το γεγονός ότι δεν μπορεί να δείξει ζεστασιά για τους ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη έρευνα του Ευρωβαρόμετρου απεκρύβη επιμελώς από τα αργυρώνητα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που προδίδουν καθημερινά τον Ελληνικό λαό. Κυρίες και κύριοι όποτε στηθούν κάλπες να είμαστε όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απόπειρα αλλοίωσης και υφαρπαγής τη ψήφου του Ελληνικού λαού. Εσείς που με ακούτε στη Μακεδονία, εσείς που με ακούτε στα νησιά του Αιγαίου, εσείς που με ακούτε σε όλη την Ελλάδα και την ομογένεια, γνωρίζετε ενδεχομένως καλύτερα από μένα τι ακριβώς συμβαίνει σε εκατομμύρια οικογένειες συμπατριωτών μας.

Ο Μητσοτάκης είναι όργανο του μεγάλου κεφαλαίου και των γνωστών ξένων κέντρων με τους οποίους φανερά κλείνει συμφωνίες, τρέχει τώρα να ανοίξει όλες τις δραστηριότητες, νωρίς από τα μέσα Μαΐου, ενώ πέρσι ανοίξει της δραστηριότητες Ιούνιο. Επισπεύδει τα πάντα γιατί θέλει να ρίξει εκατομμύρια εκατομμυρίων σε μια διαφημιστική καμπάνια που θα λέει “εγώ σας απελευθέρωσα ψηφίστε με ξανά”. Θέλει να πουλήσει καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια επειδή μας θεωρεί ιθαγενείς σε γερμανικό προτεκτοράτο, στο οποίο τοποθετήθηκε διοικητής

Όσοι με ακούτε στην Ελλάδα και στην ομογένεια μην του δώσετε την ευκαιρία να ρίξει την πατρίδα μας σε μεγαλύτερη άβυσσο καταστροφής. Συσπειρωθείτε και επαγρυπνείτε σε όλη τη χώρα. Δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα γιατί συνεργάστηκαν στην υπόθεση των Πρεσπών, κινούνται στον ίδιο γερμανικό αστερισμό και είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι στην υπόθεση επαναδιατύπωσης της συνθήκης της Λωζάνης και των ταπεινωτικών για την Ελλάδα υποχωρήσεων προς την Τουρκία. Δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί εδώ και μήνες δεν ανεβαίνει ούτε η δημοφιλία της Κουμουνδούρου ούτε του αρχηγού της. Δεν φοβάται επίσης τα πολιτικά δεκανίκια της Βουλής, που συστηματικά σιωπούν απέναντι σε αυτό τον “Νιαγάρα” πλύσης εγκεφάλου.

Η κομψότητα της αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα του επιτρέπει να σκέπτεται και να σχεδιάζει πρόωρες εκλογές προκειμένου μαζί με τους φίλους του να αρπάξει μία ακόμα υπερκερδοφόρο για τα συμφέροντά τους τετραετία. Γι αυτό τις τελευταίες ώρες επί 24ωρου βάσεως μιλάνε όλοι για εμβολιασμούς και για την επιχείρηση “Ελευθερία”. Η πλέον ανελεύθερη, ολοκληρωτική, αντιλαϊκή, αντιδημοκρατική και απάνθρωπη κυβέρνηση της Ευρώπης, μιλάει για ελευθερία, ενώ κλείνει συμφωνίες με όσους θέλουν να μας έχουν για μεγάλες περιόδους κλεισμένους στο σπίτι και με ρεζερβέ για καπουτσίνο και εσπρέσο.

Το μόνο που φοβάται, ο… ιός της πλουσιότερης πολιτικής οικογένειας της Ευρώπης, το μόνο που φοβάται ο κολλητός του αποδράσαντος Μιχάλη Χριστοφοράκου και της Siemens, ο έχων αναπνεύσει τον αέρα και τα οφέλη της υπόθεσης Παντσαβόλτα – Καλτσεστρούτσι, είναι η ασύμμετρη απειλή του “Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι”, στον οποίον εντάσσονται εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας. Όλοι αυτοί που συσπειρώνονται απέναντι στην πολιτική μαυρίλα και την εθνική καταστροφή που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρέμει στην ιδέα της μετατόπισης εκατοντάδων χιλιάδων Νεοδημοκρατών, που αρνούνται να αποδεχτούν, να ανεχθούν και να ευθυγραμμιστούν με βρώμικα πολιτικά πλάνα.

Ποιος Έλληνας άνεργος και υπερχρεωμένος μπορεί να ψηφίσει έναν αντιπαραγωγικό και ανίκανο πολιτικό; Ποιος δανειολήπτης μπορεί να εμπιστευθεί τη μαύρη Νέα Δημοκρατία; Ποιοι έμποροι, ποιοι μικρομεσαίοι, ποιοι εργαζόμενοι, μπορούν να εμπιστευτούν την τύχη των οικογενειών τους στον Μητσοτάκη, στον Γεραπετρίτη, στον Σκέρτσο, στη Γιάννα Αγγελοπούλου και στην παρέα των δισεκατομμυριούχων με τους οποίους συναλλάσσεται η “αγία οικογένεια”; Ποιος αγρότης, ποια εργαζόμενη γυναίκα, ποια μητέρα, ποιοι άνεργοι μπορούν να εμπιστευτούν για μια ακόμη φορά την ακραία, απάνθρωπη, κανιβαλίστικη, εντελώς ανθρωποφαγική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Προκαλεί ανατριχίλα η επιστροφή στον εργασιακό Μεσαίωνα, η πολιτική Χατζηδάκη προκαλεί απεργίες. Ποιος επιθυμεί να ζήσει πάλι την αστυνομοκρατία, την κατάχρηση εξουσίας, τη βία, τη λογοκρισία και τη χυδαία προπαγάνδα του σημερινού αντιλαϊκού πρωθυπουργού; Ποιος τον εμπιστεύεται στα Εθνικά θέματα; Κανείς. Μόνο οι Ροζάκηδες και οι Καιρίδηδες. Υπάρχει Μακεδόνας, υπάρχει Έλληνας που να εμπιστεύεται την τύχη του Αιγαίου μας στα χέρια του, γνωρίζοντας τη συμπεριφορά του στην υπόθεση των Πρεσπών και την υποταγή του στο Βερολίνο; Υπάρχει Έλληνας πολίτης που να πιστεύει ότι αυτός εκεί στο Μαξίμου δεν θα φέρει άλλα Μνημόνια και δεν θα χαλκεύσει νέα δεσμά στην πατρίδα μας;

Ο κ. Μητσοτάκης τρέμει το Κίνημα που πορεύεται και εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα. Τρέμει τους Ελεύθερους Ανθρώπους. Γι αυτό το Μαξίμου δίνει οδηγίες παντού για να μην μεταδίδονται ή αναπαράγονται οι εκπομπές μου. Ούτε τα πανελλαδικά κανάλια, ούτε οι εφημερίδες στις οποίες διανέμεται κρατική διαφήμιση, αναφέρουν την ύπαρξή μας. Ούτε λέξη. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να πορευόμεθα και να μεγαλώνουμε!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...